Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: GXine a blikani obrazu  (Přečteno 1387 krát)

Luke

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 106
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
GXine a blikani obrazu
« kdy: 26 Červenec 2006, 00:43:20 »
No, tak me funguje paradne veskere video...(no, skoro)...prakticky vsechno prehraje MPayer...na DVD s Menu bych chtel Xine (Totem mi blbne a Vlc je na me gusto nejake podivne...)...Vsechno v Xinu jede, Menu parada...jenze obraz kazdych cca 5 sekund blikne (cerna barva)...mate nekdo moudre slovo jak to napravit?
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Luke

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 106
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
GXine a blikani obrazu
« Odpověď #1 kdy: 14 Srpen 2006, 23:53:43 »
tak jsem vykoumal, ze to dela jen ve fullscreenu...zajimave...tak co, fakt nikdo nevi?
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

MarrLiss

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 901
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
GXine a blikani obrazu
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpen 2006, 10:08:55 »
Nemuze to byt grafikou/vykonem pocitace (nestiha prekreslovat)?
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

Xavy

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 47
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
GXine a blikani obrazu
« Odpověď #3 kdy: 04 Březen 2007, 21:17:35 »
jak si v gxine pridas titulky ? To nejde co