Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Příspěvky - Matyas

Stran: [1] 2 3
1
Obecná podpora / Nelze psát velká písmena s háčky
« kdy: 15 Listopadu 2011, 16:27:56 »
Zdravím, mám takový trochu hloupý problém. Z nějakého důvodu mi nejde napsat písmena s háčky a čárkami, tak že bych napsal háček a pak písmeno, háček se napíše zvlášt bez písmena (jako ˇt nebo ´i). Na horní řadě ale fungují bez problému. Díky moc. Jo, a jsem na Ubuntu 11.10.

2
Obecná podpora / Re: Externi harddisk nejde otevrit pod Windows
« kdy: 13 Května 2010, 20:36:46 »
Tak uz jsem na to prisel! Kdyby nekdo nekdy mel podobny problem, tam z nejakeho podivneho duvodu ten disk mel jako priznaky nastaveny boot a lvm, tak jsem je v gparted zrusil a funguje to ;D! Ale byl to docela adrenalin, ten risk jestli ztratim vsechny data nebo ne  :D. Mimochodem, ten disk byl Adata SH93 a pripojeny pres USB.
PS : Diky za pomoc :)

3
Obecná podpora / Re: Externi harddisk nejde otevrit pod Windows
« kdy: 13 Května 2010, 20:15:14 »
Tomu bych se, pokud mozno, nejradsi vyhnul, protoze na tom mam asi 200 GB dat a nemam to kam zalohovat. Ale jestli nebude jina moznost, tak to tak nejak asi budu muset udelat  :P

4
Obecná podpora / Externi harddisk nejde otevrit pod Windows
« kdy: 13 Května 2010, 20:09:39 »
Ahoj, toto neni zrovna problem s Ubuntu ale nevim kam jinam napsat :). Mam takovy problem, totiz, mam externi harddisk, pod Ubuntu jde otevrit v pohode a funguje perfektne ale pod Windows XP to na nem nezobrazi zadne soubory, pouze to ukazuje, ze je 0 volnych kB. Nevim v cem muze byt problem, ovsem jednou se mi na nem poskodily data, takze jsem to musel opravit pres dosfsck, ale to by snad nemel by problem. Jo a filesystem to pod Ubuntu ukazuje jako msdos (gparted ukazuje fat32), tak fakt nevim proc v cem je problem  ???.
Diky moc za pripadnou radu!

5
Archiv / Re: Nový vzhled
« kdy: 05 Října 2009, 11:51:31 »
Iljusin : Diky ale pred chvili jsem si to vyresil po svym :)
do souboru /home/[uzivatel]/.mozilla/firefox/[uzivatel].default/chrome/userChrome.css
jsem nacpal do spodu
Kód: [Vybrat]
* {
font-size : 12px;
}
a vypada to skoro jako driv.

6
Archiv / Re: Nový vzhled
« kdy: 04 Října 2009, 14:01:47 »
Diky, ale to neni uplne to co jsem myslel. Ono tam mam takovy divny pismo ne na strankach (i kdyz tam je taky trochu jiny) ale hlavne treba na panelech nebo na ty horni liste s odkazama a i jak je File, Edit a tak. Nevim proc to nema stejny pismo jako u vsech jinejch programu... No, kazdopadne si zkusim ten celkovej vzhled nejak vyladid (ale o moc lepsi to asi neudelam :D)

7
Archiv / Re: Nový vzhled
« kdy: 04 Října 2009, 12:39:44 »
 :o tak jsem tedy nainstaloval betu ubuntu (bez mensich problemu se to neobeslo) a ten vzhled je tedy hruza! Pismo ve Firefoxu snad ohyzdnejsi bejt nemuze. Cele to vypada jak 2x nazoomovane (a rozliseni mam spravne  ;D). Ta defaulti kombinace bile s hnedou  :-X!!! No, musim rict ze jsem to opravdu necekal.
Nevite nekdo prosim jestli se neda  alespon to pismo nejak vratit? Na tohle se neda divat... No ale snad casem narazim i na nejake vyhody... :)

8
Internet a sítě / Re: Instalace wifi na notebooku
« kdy: 28 Června 2009, 14:43:25 »
Děkuju všem moc za pomoc ale vypadá to že už jsem to nějakým způsobem rozchodil  ??? zkusil jsem vypnout a zapnout NM, pak jsem odebral a zase přidal připojení a už to funguje!  :D fakt to nechápu... :)

9
Internet a sítě / Re: Instalace wifi na notebooku
« kdy: 27 Června 2009, 17:48:18 »
Prosím, poraďte, já si s tím opravdu nevím rady  :-[

10
Internet a sítě / Re: Instalace wifi na notebooku
« kdy: 25 Června 2009, 17:24:54 »
No ona se ta karta na první pohled tváří docela životaschopně. Co to přesně znamená, že nefunguje? Vidíš dostupné sítě přes NetworkManagera? Jaké máš na svojí síti šifrování? Když dáš NetworkManagerem připojit, tak se stane co? Když se network manager připojuje, tak je v jeho ikoně zelená kulička jenom spodní a nebo pak zezelená i druhá? Používáš na síti automatické přidělování adres a nebo je musíš nastavovat ručně?

Jde se připojit přes konzoli - třeba stylem:

sudo iwconfig wlan0 mode managed
sudo iwconfig wlan0 essid JMÉNO_SÍTĚ
sudo iwconfig wlan0 key s:WEP_KLÍČ (pokud ovšem používáš wep šifrování)
sudo dhclient wlan0 (pokud máš dynamické přidělování adres - DHCP)
No, já se připojoval tím způsobem že jsem kliknul pravým tlačítkem na tu ikonku vpravo nahoře na liště nnetwork managera, vybral upravit připojení, rozklikl bezdrátové a tam přidal připojení se všemi údaji, žádna možnost na zobrazování sítí nebo tak tam nebyla. Na tý síti je WEP key, asi 128bitovej, IP přiděluje DHCP. Když zavřu to nastavení tak to vypadá že se to ani nepokusí připojit, iknoka je furt stejná, jako že nejsem připojenej. Zkusil jsem ty příkazy tak jsi psal, všechny prošli bez jakkýkoli hlášky až na to poslední s dhcp, tu adresu to zřejmě nezískalo ani internet furt nešel...


11
Internet a sítě / Re: Instalace wifi na notebooku
« kdy: 24 Června 2009, 17:54:48 »
Kód: [Vybrat]
lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

wmaster0  no wireless extensions.

wlan0     IEEE 802.11bgn  ESSID:"" 
          Mode:Managed  Frequency:2.412 GHz  Access Point: Not-Associated   
          Tx-Power=20 dBm   
          Retry min limit:7   RTS thr:off   Fragment thr=2352 B   
          Power Management:off
          Link Quality:0  Signal level:0  Noise level:0
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0

pan0      no wireless extensions.



12
Internet a sítě / Re: Instalace wifi na notebooku
« kdy: 24 Června 2009, 14:06:17 »
Kartu mám Atheros, notebook je značky Asus, v tuto chvíly nemůžu podat víc informací.

Mě zase nestartuje auto. Je stříbrný a klíčky jsou černý...
Já to psal ve chvíli kdy jsem neměl přístup k počítači a jenom jsem doufal že by jste mi mohli třeba dát nějakou obecnou radu že dělám nějakou běžnou chybu nebo tak ::) .
Tady je výstup od lspci -v :
Kód: [Vybrat]
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile PM965/GM965/GL960 Memory Controller Hub (rev 03)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: agpgart-intel
Kernel modules: intel-agp

00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller (rev 03)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 14e2
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 2299
Memory at feb00000 (64-bit, non-prefetchable) [size=1M]
Memory at d0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
I/O ports at ec00 [size=8]
Capabilities: <access denied>
Kernel modules: intelfb

00:02.1 Display controller: Intel Corporation Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller (rev 03)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 14e2
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Memory at fe900000 (64-bit, non-prefetchable) [size=1M]
Capabilities: <access denied>

00:1a.0 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #4 (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 16
I/O ports at d480 [size=32]
Kernel driver in use: uhci_hcd

00:1a.1 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #5 (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 21
I/O ports at d400 [size=32]
Kernel driver in use: uhci_hcd

00:1a.7 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #2 (rev 04) (prog-if 20)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 18
Memory at feaff000 (32-bit, non-prefetchable) [size=1K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: ehci_hcd

00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1783
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 22
Memory at feaf8000 (64-bit, non-prefetchable) [size=16K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: HDA Intel
Kernel modules: snd-hda-intel

00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 1 (rev 04)
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Bus: primary=00, secondary=03, subordinate=03, sec-latency=0
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: pcieport-driver
Kernel modules: shpchp

00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 2 (rev 04)
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Bus: primary=00, secondary=04, subordinate=04, sec-latency=0
Memory behind bridge: fde00000-fdefffff
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: pcieport-driver
Kernel modules: shpchp

00:1c.2 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 3 (rev 04)
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Bus: primary=00, secondary=05, subordinate=06, sec-latency=0
I/O behind bridge: 0000c000-0000cfff
Memory behind bridge: fdf00000-fe6fffff
Prefetchable memory behind bridge: 00000000bdf00000-00000000bfefffff
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: pcieport-driver
Kernel modules: shpchp

00:1c.3 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 4 (rev 04)
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Bus: primary=00, secondary=07, subordinate=07, sec-latency=0
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: pcieport-driver
Kernel modules: shpchp

00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #1 (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 23
I/O ports at dc00 [size=32]
Kernel driver in use: uhci_hcd

00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #2 (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 19
I/O ports at d880 [size=32]
Kernel driver in use: uhci_hcd

00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #3 (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 18
I/O ports at d800 [size=32]
Kernel driver in use: uhci_hcd

00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #1 (rev 04) (prog-if 20)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 23
Memory at feaff400 (32-bit, non-prefetchable) [size=1K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: ehci_hcd

00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge (rev f4) (prog-if 01)
Flags: bus master, fast devsel, latency 0
Bus: primary=00, secondary=01, subordinate=02, sec-latency=32
I/O behind bridge: 0000a000-0000bfff
Memory behind bridge: fd500000-fddfffff
Prefetchable memory behind bridge: 00000000bbf00000-00000000bdefffff
Capabilities: <access denied>

00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801HEM (ICH8M) LPC Interface Controller (rev 04)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0
Capabilities: <access denied>
Kernel modules: iTCO_wdt

00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) IDE Controller (rev 04) (prog-if 8a [Master SecP PriP])
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 18
I/O ports at 01f0 [size=8]
I/O ports at 03f4 [size=1]
I/O ports at 0170 [size=8]
I/O ports at 0374 [size=1]
I/O ports at ffa0 [size=16]
Kernel driver in use: ata_piix

00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) SATA IDE Controller (rev 04) (prog-if 8f [Master SecP SecO PriP PriO])
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 0, IRQ 20
I/O ports at e880 [size=8]
I/O ports at e800 [size=4]
I/O ports at e480 [size=8]
I/O ports at e400 [size=4]
I/O ports at e080 [size=16]
I/O ports at e000 [size=16]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: ata_piix

01:01.0 CardBus bridge: Ricoh Co Ltd RL5c476 II (rev b4)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 168, IRQ 17
Memory at fd500000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K]
Bus: primary=01, secondary=02, subordinate=02, sec-latency=176
Memory window 0: 80000000-83fff000 (prefetchable)
Memory window 1: 84000000-87fff000
I/O window 0: 0000a000-0000a0ff
I/O window 1: 0000a400-0000a4ff
16-bit legacy interface ports at 0001
Kernel driver in use: yenta_cardbus
Kernel modules: yenta_socket

01:01.1 SD Host controller: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter (rev 18)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 19
Memory at fddff800 (32-bit, non-prefetchable) [size=256]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: sdhci-pci
Kernel modules: sdhci-pci

01:01.2 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter (rev 09)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1017
Flags: medium devsel, IRQ 3
Memory at fddff400 (32-bit, non-prefetchable) [size=256]
Capabilities: <access denied>

01:07.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1045
Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 16
I/O ports at b800 [size=256]
Memory at fddffc00 (32-bit, non-prefetchable) [size=256]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: 8139too
Kernel modules: 8139too, 8139cp

04:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01)
Subsystem: Device 1a3b:1067
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 17
Memory at fdef0000 (64-bit, non-prefetchable) [size=64K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: ath9k
Kernel modules: ath9k

13
Internet a sítě / Instalace wifi na notebooku [vyřešeno]
« kdy: 24 Června 2009, 01:22:13 »
Ahoj, pomohli by jste mi prosím s internetem přes wifi na notebooku? Na win xp mi připojení funguje skvěle, ale na ubuntu to pořád nějak nemůžu rozjet, respektive jednou se mi to podařilo správně nastavit přes network managera, fungovalo to, ale pak to asi nějak vypadlo a od tý doby to nejde, přitom jsem nastavení nijak neměnil a na xp to funguje! Klasický restart ani nic nepomohlo. Kartu mám Atheros, notebook je značky Asus, v tuto chvíly nemůžu podat víc informací.

14
Obecná podpora / Problem s programem Transmission
« kdy: 12 Května 2009, 10:43:27 »
Ahoj, mel bych problem s programem Transmission (program na sdileni souboru prez torrenty). Po upgradu na 9.04 mi, kdyz je zapnuty, naprosto priserne zpomaluje pocitac, tak az se pri spustenem Transmission neda vubec pracovat. Je zvlastni ze to hlavne dela problemy kdyz se treba v jakemkoli programu pokusim otevrit dialog na ulozeni souboru (treba v OpenOffice), tak se to vzdycky na 10 sekund zamrzne nez se to vubec otevre. Jinak to bezi tak "stredne" zpomalene. Pritom na 8.10 to slo uplne v pohode...
Nemeli by jste prosim nejakou radu?

15
Aha, tak diky :-)
Brzo se budem stehovat tak tam si snad pripadne zaridime internet pres ADSL, takze to snad pujde ale jinak ten router asi fakt necham vymenit (ja ho nekupoval! :-D)

16
Ahoj, mam dalsi docela hloupy dotaz :-) Nedavno jsme si poridili domu wifi router ASUS WL-600g, ted bych mel problem jak to pripojim k internetu co nam vede z diry ve zdi (to jsem ale expert co? :-))... podle navodu co tam maji k tomu routeru se ma do toho routeru zapojit ADSL ethernetovy kabel co by mel vest z diry ve zdi ovsem u naseho internetu od UPC nic takoveho nemame, mame to pripojene pres nejaky modem do ktereho vede uplne jiny druh kabelu... vlaste mame ve zdi zastrcku pro ethernetovy kabel ale pres to to nefunguje (ani se nerosviti kontrolka 'ADSL') pravdepodobne protoze ta nalezi jinemu poskytovateli internetu...

Predtim jsme meli internet zarizeny pres modem, z ktereho vedl sitovy kabel kterym jsme to rozvedli pres switch do vice pocitacu a vse fungovalo v pohode, kdyz ale skusim zapojit ten router primo do modemu pres kabel tak to take nejde (ani tak kontrolka nesviti)...
Prosim, mohli by jste mi poradit, doufam ze jsem poskytl dostatek informaci... :-)

17
Asi jsem to špatně vysvětlil...  On to bude wifi router, já bych potřeboval vědět jestli budu k tomu, aby se přes to dal počítač připojit nutný i něco navíc nebo jestli stačí když je v tom počítači zabudovaný třeba blutooth, nebo není nutný nic? Díky za trpělivost :-)

18
Ahoj, měl bych jednu pravděpodobně hloupou otázku, jsem v těhlech věcech ještě docela amatér :-)!
Když si koupím k nám domu router, bude k tomu aby se přez něj připojili počítače k internetu stačit když mají zabudovaný bluetooth? Nebo bude potřeba dokoupit něco navíc? Případně jeden z počítačů nemá bluetooth ani nic takového zabudované tak co by pro to bylo případně nejlepší řešení?
Děkuju :-)

19
Obecná podpora / Dva ruzne contact listy u Skype?
« kdy: 14 Března 2009, 10:12:59 »
Ahoj, pouzivam ubuntu a windows xp na jednom pc a docela casto mezi nimi bootuju. Na obojim mam Skype, na obojim sem prihlaseny prez stejny ucet ale kdyz si nekoho pridam do kontaktu treba na windows xp, tak ho pak na linuxu nemam. Neda se to nejak udelat aby to pouzivalo jeden stejnej contact list?
Dekuju :)

20
Internet a sítě / Nefungující internet Ubuntu 8.10
« kdy: 19 Ledna 2009, 22:00:16 »
Ahoj, mam jeden problem. Nejak mi nefunguje internet na mem notebooku, jsem pripojeny prez kabel do switche do ktereho je zapojenych zaroven vic PC najednou. Skousel jsem to nejak nastavit sam ale obavam se ze jsem to cele nejak rozhazel. Neporadili by jste mi prosim jak mam vsechno nastavit? Jsem absolutni amater :)
Dekuju :)

EDIT : Internet už mi funguje! Dočetl jsem se v návodu tady na fóru že může pomoct vypnutí network-managera (kterého napsal snad sám ďábel!) a ono to opravdu pomohlo!  ;D

21
Obecná podpora / Re: Špatný internet pouze na Ubuntu
« kdy: 18 Ledna 2009, 22:37:54 »
Ta síťová karta je Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC. Napadlo mě že by možná pomohlo reinstalování ovladačů nikde je nemůžu najít  ???

22
Obecná podpora / Špatný internet pouze na Ubuntu
« kdy: 18 Ledna 2009, 12:23:21 »
Ahoj, mám takový podivný problém s internetem na Ubuntech 8.10. Internet máme rozvedenej přez switch do 4 počítačů, na třech jsou Windows XP a jenom na jednom jsou ty Ubuntu 8.10. Ten problém je, že na těch Ubuntech ten internet tak nějak blbne. Občas při zapnutí se to vůbec nepřipojí, obvykle když to pak ale tak jednou, dvakrát restartuju, tak ten internet pak za jde. Poslední dobou se ale nemůžu připojit vůbec. Přitom ale na tom samím počítači mám Windows XP a na těch to jde v pohodě. Mohl by mi s tím prosím někdo poradit :)? Dofám že jsem vám dal dostatek informací, když tak se na cokoli zeptejte :)

23
Obecná podpora / Re: Nastavení klávesových zkratek v Audacious?
« kdy: 22 Listopadu 2008, 22:56:39 »
Diky, to pomohlo, v samotnym global hotkeys to neslo (proste to ty tlacitka ignorovalo), ale jakmile jsem aktivoval gnome shortcuts tak to fungovalo presne jak jsem chtel :-). Jeste bych mel jednu otazku. Firefox mi nejak ignoruje ty tlacitka na klavesnici jako zpet, aktualizovat atd. Jsem to uplne blbej nebo v nastaveni firefoxu neexistuje nic jako nastaveni klavesovych zkratek :-)? Nebo to jde jeste nejak jinak? Diky :-)

24
Obecná podpora / Nastavení klávesových zkratek v Audacious?
« kdy: 22 Listopadu 2008, 13:29:29 »
Ahoj, dneska jsem dostal k narozeninam od brachy novou skvelou klavesnici. Mam jen jeden problem. Vite urcite jak byvaji na klavesnicich ty tlacitka jako play, stop, a tak pro hudebni prehravace, neslo by je nejak nastavit aby mi fungovali i v Audacious :)?
Diky

25
Nazdar, měl bych jeden problém. Mám paměťovou kartu do hrací koznole a dneska se mi pravděpodobně podařilo si na ní poškodit souborový systém. Když se tam ukládal soubor tak se to nějak zaseklo nebo co tak jsem to vypnul a zapnul a pak když jsem tu kartu otevřel na počítači tak to tam ukazuje nesmysly jako divně se jmenujíci složky a soubory. Mám na tý kartě soubory o který bych nerad přišel tak by mě zajímalo jestli by nešlo nějak navrátit alespoň nějaký z nich. Díky :)

Stran: [1] 2 3

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.