Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: PSI  (Přečteno 2703 krát)

georga

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
PSI
« kdy: 09 Leden 2008, 18:26:59 »
Zdravim. Nainstaloval jsem si Ubuntu 7.10 ale mam problem. Normalne mi zvuky chodej, vsechno chodi, ale kdyz jsem si installnul PSI, tak mi u nej nejde zvuk. Nevite nekdo jak to poresit? Zvuky tam jsou normalne nastavene a pritom to nehraje. Kdyz si to otevru ten zvuk v prehravaci, tak to hraje taky normalne.  Ale kdyz prijde zprava, tak vubec :)

Tak me napada, nejsou potreba nejake kodeky pro prehrani souboru waw nebo mid?

Diky.
« Poslední změna: 09 Leden 2008, 18:52:27 od georga »

Pavel1TU

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 263
  • Karma: +14/-3
    • Zobrazit profil
    • Můj WEBlog
Re: PSI
« Odpověď #1 kdy: 11 Leden 2008, 08:08:20 »
PSI už nemám, ale bylo tam určitě nějaké nastavování, kdy zvuky "globálně" fungují a kdy ne, ale už si to nepamatuji, kouknu se doma, až se vrátím a dám když tak vědět

zatím alespoň nápad, kde hledat
Ubuntu 10.04 (9.04), Slack 12.2, Gentoo 10.1
ASUS M2N-E SLI nForce500; AMD Athlon A64 X2 4200+EE; 2G DDR2 800MHz; ASUS EN8500GT PCI-E; HDD 2x320G, AUDIOTRAK-Prodigy-7.1-hifi

kkaarreell

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1072
  • Karma: +120/-11
    • Zobrazit profil
Re: PSI
« Odpověď #2 kdy: 11 Leden 2008, 10:00:14 »
Psi uz jsem odinstaloval, takze ti to nepovim presne. Koukni se ale do nastaveni, jestli se tam neda urcit, ktery zvukovy system se ma pouzivat (ALSA, ...).

georga

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: PSI
« Odpověď #3 kdy: 12 Leden 2008, 12:46:16 »
Jo je tam napsano "play" jako prehravac zvuku... jen nevim, co tam mam napsat kdyz pouzivam alsu ... :-/

kkaarreell

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1072
  • Karma: +120/-11
    • Zobrazit profil
Re: PSI
« Odpověď #4 kdy: 13 Leden 2008, 11:30:54 »
Jo je tam napsano "play" jako prehravac zvuku... jen nevim, co tam mam napsat kdyz pouzivam alsu ... :-/
Tak bezva, ted si to matne vybavuju.. dej tam "aplay" a melo by to vyresit tvuj problem.

georga

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: PSI
« Odpověď #5 kdy: 13 Leden 2008, 11:35:44 »
Zkusim to, dekuju =)

georga

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: PSI
« Odpověď #6 kdy: 13 Leden 2008, 11:39:17 »
Tak to jede, diky moc ;)