Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: "Rozsypání" písmen v Gnome  (Přečteno 951 krát)

Übermensch

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 498
  • Karma: +25/-8
    • Zobrazit profil
"Rozsypání" písmen v Gnome
« kdy: 03 Únor 2012, 20:35:10 »
Tohle se mi stalo:



Je možné se toho zbavit nějak jinak než restartem X serveru?
^\-(o)_(o)-/^

Tadeáš Pařík

  • Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Guru
  • ******
  • Příspěvků: 6548
  • Karma: +464/-89
    • Zobrazit profil
    • Ubuntu.cz
Re:"Rozsypání" písmen v Gnome
« Odpověď #1 kdy: 03 Únor 2012, 21:45:50 »
To by mohlo být ovladačema na grafiku... nedávno se to tady řešilo.
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

phplus

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1426
  • Karma: +251/-175
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
    • Zobrazit profil
Re:"Rozsypání" písmen v Gnome
« Odpověď #2 kdy: 03 Únor 2012, 23:06:32 »
Pokud má ATI kartu, tak je to jisté.

Übermensch

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 498
  • Karma: +25/-8
    • Zobrazit profil
Re:"Rozsypání" písmen v Gnome
« Odpověď #3 kdy: 03 Únor 2012, 23:25:39 »
Mám Intel GMA X4500M.
^\-(o)_(o)-/^

..::malys::..

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 442
  • Karma: +38/-91
  • wake up... hlasujte minus :)
    • Zobrazit profil
    • CZTorrent
Re:"Rozsypání" písmen v Gnome
« Odpověď #4 kdy: 04 Únor 2012, 07:02:00 »
Mám Intel GMA X4500M.
divne zrovna takhle GK by mela makat v pohode viz

http://wiki.ubuntu.cz/Grafick%C3%A9%20karty%20Intel

 ,tohle se stava vetsinou jen u ATI(AMD) GK,  zkusit vybrat jinou verzi ovladace   a nebo pokud nemas nainstalovat nejnovejsi  (idealne stranky vyrobce a omrknout ) a zkusit najit v nastaveni GK neco jako zamezit trhani - nevim jak je to tam presne prelozeny intel nemam :)
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com