Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: (H)TOP webové rozhraní [vyřečeno]  (Přečteno 1671 krát)

locus

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 398
  • Karma: +17/-9
    • Zobrazit profil
(H)TOP webové rozhraní [vyřečeno]
« kdy: 03 Říjen 2013, 12:39:12 »
Zdravím,

potřeboval bych umožnit otevřít HTOP nebo TOP přes apache. Na nějákém webovém udělátku.

Máte prosím někdo nějáke tip?

Díky moc za echo.
« Poslední změna: 05 Únor 2014, 20:42:05 od Petr Merlin Vaněček »

locus

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 398
  • Karma: +17/-9
    • Zobrazit profil
Re:(H)TOP webové rozhraní
« Odpověď #1 kdy: 03 Říjen 2013, 17:07:36 »
Zkouším monit. Ale potřeboval bych něco co by ukazovalo aktuální zatížení CPU stejně jako TOP.

Nemáte zkušenost prosím někdo? Nebo nápad?

Myghael

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
  • Karma: +9/-1
  • Si vis pacem, para bellum.
    • Zobrazit profil
    • FantasyWiki
Re:(H)TOP webové rozhraní
« Odpověď #2 kdy: 03 Říjen 2013, 23:05:50 »
Na monitoring používám munin, má taky webové rozhraní. Zkus a uvidíš, jestli by ti nevyhovoval. Ale neběží v reálném čase, informace se obnovují podle nastavení, v defaultu tuším co 5 minut.
Lenovo ThinkPad R61 8918DFG Intel Core2Duo T8100 2,1 GHz, 4 GB DDR2-667, Intel 965PM, nVidia NVS140M, Hitachi 160 GB SATA2, Ubuntu Server 14.04.2 LTS x86_64, Xfce + Gnome Classic + awesome
Na serverech Debian Stable x86_64 (doma) nebo AlexanderaServer UNIX (v práci).
Všechny desktopy mám diskless + PXE boot ze serveru - běhá to cca. tak rychle jako klasický HDD.

Corsair

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 381
  • Karma: +13/-4
    • Zobrazit profil
Re:(H)TOP webové rozhraní
« Odpověď #3 kdy: 24 Říjen 2013, 10:05:06 »
Zkus webmin
Kód: [Vybrat]
http://www.webmin.com/Já ho používám dlouho a jsem spokojen.