Mám velký problém s DVD-ROM Toshiba sd-c2512. Na začátku když jsem nainstaloval Kubuntu 7.04 tak vše chodilo jak má ovšem nyní mi začla DVD mechanika blbnout: když vložim do mechaniky CD nebo DVD ať originál nebo pálený, tak se mi zobrazí automatické okno viz. foto

kde je stále stejný typ media a cd nejde otevřít v novém okně (i přesto že je v nabídce) je také zvláštní že jde zálohovat pomocí k3b ale jeho obsah se zkrátka nedozvim pomocí konqueroru ani pomocí jiných prohlížečů, když chci mechaniku připojit tak napíše že nemám povolený přístup a to i jako root uživatel ještě pro upřesnění posílám vyobrazení /etc/fstab
# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc defaults 0 0
# /dev/hda1
UUID=ea9196bd-43f9-441e-af55-99d23efc31de / ext3 nouser,defaults,errors=remount-ro,atime,auto,rw,dev,exec,suid 0 1
# /dev/hda5
UUID=f153571e-8011-dc80-6c59-46352759600a none swap sw 0 0
<zařízení> <bod\040připojení> auto nouser,atime,noauto,rw,nodev,noexec,nosuid 0 0
/dev/fd0 /media/floppy0 auto user,atime,noauto,rw,dev,exec,suid 0 0
/dev/hdc /media/cdrom0 auto nouser,atime,noauto,rw,nodev,noexec,nosuid 0 0doufam, že mi pomůžete nerad bych měnil tak skvělou distribuci jako je Ubuntu (i přesto, že používám prostředí KDE)