Vsem dekuju za tipy, treba se tu jeste i nejake zkusenosti obevi. Chtel bych do ntb vrazit tak cca 20 tis. bez dph.
Podle toho co tu pisete tak bych sel asi do HP, od tech mam LCD LP1965 a jsem s nim nesmirne spokojen.
Divim se, ze tu nikdo nezminil IBM. Co jsem videl notebooky od nich, tak si nikdo nestezoval, sice nemaji nejaky extra design,ale to vem cert. Akorat ta cena bude asi jinde.
Jinak co znam lidi s Acerama, tak 80% lidi ho melo 3x a vicekrat v oprave. Asus bohuzel podobne, mozna ne v tak velke mire. Myslel jsem, ze treba Fujitsu-Siemens by mohli byt ok, ale nevim. Znam 2 lidi co ho maj a jednomu upadava lcd panel z pantu, druhy mel ty same problemy + mnoho dalsich navic a ma ho uz mesic v oprave. Coz je fakt super byt mesic bez pc. Jo a abych nezapomnel na Dell, ten ma jeden kamarad cca 3 mesice a zatim je s nim spokojen. Ale jelikoz je to jen jeden kus tak tezko soudit.
Jinak Apple je mozna fajn, ale ta cena neni pro me. Osobne jsem v zivote nic od Applu nevidel, krom iPoda. Takze nevim.
Jak jste radili zkusim se i kouknout po foru, co uz zde bylo napsano.
Neslo mi ani nejak o rady co si koupit, jako o zkusenosti, co kdo s jakou znackou ma.