Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: BERYL kostka  (Přečteno 1444 krát)

PetrL

• Návštěvník
BERYL kostka
« kdy: 27 Června 2007, 15:25:04 »
Ahoj, od včerejška jsem uživatelem Berylu. Ale nějak se mi nedaří ta kostka. Otáčet mi jde ale jenom kolem do kola a není vidět krychle jako v ukázkách na internetu. CO stím? Když se přepnu na další plochu tak tam nic není. Nevím co stím. Už jsem prolez všechny návody co se dali ZOOM mam na max. A stejne se to koleckem mysi neotaci.

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
BERYL kostka
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2007, 22:50:27 »
1) Zkuste si přenastavit kolečko myši na jinou zkratku (nejlépe klávesovou) Ta myš občas docela blbne
2) Efekty vám určitě fungují? (okýnka se vlní apod)
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

PetrL

• Návštěvník
BERYL kostka
« Odpověď #2 kdy: 28 Června 2007, 08:25:03 »
ANo efekty fungují. KOstku jsem již vyřešil stačilo odrhat nekolik zatžítek v nastavení. Ale mám ještě jeden problém. Kapky deště ať dělám co dělám tak nejdou a v nastavení BERYL je mám povoleny. Můžemei někdo prosím zaslat screeny s nastavením svého BERYLA kde mu fungují kapky deště? muj mail laslo.petr(a)seznam.cz

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
BERYL kostka
« Odpověď #3 kdy: 01 Července 2007, 15:23:34 »
Tady je malé shrnutí včetně kapek deště: http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=11547

fritzek

• Aktivní člen
  • *
BERYL kostka
« Odpověď #4 kdy: 07 Července 2007, 12:16:14 »
Jeste k tem kapkam - je nutne aby graficka karta podporovala shadery(nevim presne kterou verzi). Napriklad na kartach geforce MX400 kapky nefunguji prave kvuli absenci techto shaderu. Na vetsine novejsich karet by to melo byt zprovoznitelne.
P4 2.94GHz / 1024MB RAM / NVidia 6600 256MB / 80GB Seagate / DVB MSI Megasky / Leadtek Winfast 2000 / LENNY
NB Centrino Duo / 1024MB RAM / Intel 945GM / Intel wifi 3945ABG / Intel ethernet 100 VE

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.