Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Beryl-po instalaci zmrzne  (Přečteno 2252 krát)

skull

• Návštěvník
Beryl-po instalaci zmrzne
« kdy: 05 Června 2007, 10:24:20 »
Zdrawim,

mam takovej mensi problem...
Instaloval jsem Beryl a vsechno fungovalo (instalace provedena z officialnich stranek beryl projektu), ale potom jsem v notyfication area u berylu omylem nastavil at pouziva xgl. Cysledek po nabehnuti gnome/berylu zamrzne obraz. jde pouze reset sezeni, nebo mohu jit do konzole a tam beryl odinstalovat, ale pokud nainstaluju beryl znova, zase mi zmrzne obraz.

muj dotaz zni, jak odinstalovat beryl se vsim jeho nastavenim, nebo jestli nejde v konzoli zmenit to nastaveni xgl na aiglx?

predem dik za odpoved.

Michal

• Návštěvník
    • easyDev
« Odpověď #1 kdy: 29 Června 2007, 16:34:52 »
mne sa stala podobna vec. nastavil som na beryl nech pouziva xgl a uz ho neviem spustit. ak ho aj spustim zamrzne obraz, a viac s nim nepohnem. proradte.
Impossible is nothing...
Asus F3KE, AthlonTM 64 x2 Dual Core TK53, 1.7GHz, 1024 Mb RAM, ATI X2300 128Mb; Linux Ubuntu 8.04 Hardy Heron

Michal

• Návštěvník
    • easyDev
« Odpověď #2 kdy: 29 Června 2007, 17:00:40 »
uz som na to prisiel. staci nainstalovat xgl napr podla tohoto navodu: https://help.ubuntu.com/community/CompositeManager/Xgl

ja som spustil potom sedenie pod xgl, prepol co som potreboval do povodnej hodnoty, a ide to pekne :)
Impossible is nothing...
Asus F3KE, AthlonTM 64 x2 Dual Core TK53, 1.7GHz, 1024 Mb RAM, ATI X2300 128Mb; Linux Ubuntu 8.04 Hardy Heron

Frenkfil

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Července 2007, 11:04:26 »
Staci v domovskem adresari /home/uz.jmeno smazat soubor .beryl-managerrc je treba zapnout zobrazovani skrytych souboru Ctrl+H. Jeste je tam i slozka .beryl kde jsou ulozeny vlastnosti efektů tak pokud si je rozbijete tak taky smazat(byryl si pak udela nove s vychozim nastavenim).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.