Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ASUS A6km bcm43xx - ndiswrapper (nejde)  (Přečteno 2566 krát)

shorny

• Návštěvník
ASUS A6km bcm43xx - ndiswrapper (nejde)
« kdy: 09 Července 2007, 05:08:35 »
Zdravim vsechny k/x/ubuntisty mam takovy problem mozna to tu nekde je ale nenasel jsem protoze se mi nezda ze by to delalo jen mne. Mam tedy jiz zmineny A6km NB a v nem wifi bcm4318 myslim to je. bcmfw-cutter zanim neni nic moc takze jsem nahodil ndiswrapper zavedu projistotu jsem do blacklistu hodil IPV6 a bcm43xx. Vse v poradku az na jednu malickost. Nahodim ndiswrapper internet jde vse jede ale najednou po 3 minutach vytuhne celej NB. dmesg nic neni a do jinejch logu jsem tak koukal a taky jsem nic nevidel.

Dik predem vsem za rady.

Guest

• Host
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2007, 07:11:07 »
No, tak to ti tu nikdo neporadí. Není ani jisté, jestli to udělá ndiswrapper. JInak já na notebooku Asus A6KM na Kubuntu 7.04 lítám spokojeně už nějaký ten měsíc a tenhle problém jsem nespozoroval. Jediné co mohu je, pokud používáš x64 verzi, poslat ti moje ovladače na wifi ale tím to nebude.

shorny

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Července 2007, 11:21:48 »
Mno prave ze kdyz nenahodim ndiswrapper ale bcm43xx tak jedu v poho akorat ze u nich zatim jede pomalinku internet .... ale hned po nahozeni ndiwrapper to vytuhne .... mno skusim to poresit mne to pred tim take nedelalo a az ted :) takze divne myslim tim az ted po nove instalaci

Guest

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09 Července 2007, 11:33:02 »
ilfirin@jabber.cz

Kontaktuj mě a dám ti moje ovladače (třeba to pomůže). Jinak. Máš ndiswrapper z repozitářů, nebo si jej kompiloval sám? (uděláme případně druhou možnost)

shorny

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 09 Července 2007, 12:58:25 »
No ja bych to vyresil radsi tady aspon to pomuze ostatnim .... Ono ty mas 64bit ja pouzivam 32bit ubuntu takze NOTCOMPATIBLE :) ... jinak zkousel jsem z repozitaru i kompiloval nejnovejsi z stranek. Chtel jsem skusit nahodit starsi treba 26ky ale ty mi nesli skompilovat.  To netusim proc. Fakt jsem zvedav jak to vyresim a vubec mne nenapada kde zacit abych zjistil cim to je . jo Ovlodace tech jsem zkousel uz snad 15 takze tema to taky neni u vsech to same.... Jo jeste chci pouzivat 32bit aspon prozatim 64 bit stejne nema takovou podporu takze jenom aby jsi mi hned nenapsal tak si tam dej 64.... Nevim kdyby mnel nekdo napad kde zacit

Guest

• Host
« Odpověď #5 kdy: 09 Července 2007, 13:02:12 »
Tak v tom případě už jsem mimo.

shorny

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 09 Července 2007, 14:45:04 »
Ach jo to je skoda tak snad nekdo jiny poradi kde treba zacit nebo tak ... nechapu proc to najede a kousne se to pozna s nejakym procesem nebo co ja vim ... :(

shorny

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 13 Července 2007, 08:36:22 »
Ok tak jsem na to přišel zasekává se to proto protoze je nízký signál myslim kolem 5 procent jestli se nepletu nevim zda ndiswrapper se zahlti nebo cim by to mohlo bejt mne nenapada ale kdyz mam vetsi signal tak je to ok.... dik vsem i tem co vedeli a nenapsali

Guest

• Host
« Odpověď #8 kdy: 13 Července 2007, 09:21:01 »
Tak s tím signálem je to nějaké divné. Zrovna včera jsem testoval kam až dosáhne můj mini routřík Asus (s maličkou anténou). Takže jsem lítal s notebookem před barákem, schovával se za stromy a podobně (jestli sousedi čuměli, tak museli mít hezké divadlo). A jen jsem ztrácel kontakt, k zákysu mi nedošlo. To jen můje zkušenost. Jnak k tomu tématu. Byl jsem moc moc příjemně překvapen (očekával jsem od něj +-20metrů a ono funkční vzdálenost byla překvapivě mnohem vyšší.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.