Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Enemy Territory: true combat elite - nováčci  (Přečteno 2336 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Enemy Territory: true combat elite - nováčci
« kdy: 22 Července 2007, 21:01:53 »
AHooj!
Nedávno jsem  seknul s hraním W3. Už mě nabaví pařit ty windowsácké hry přes wine, tak jsem se  rozhodl, že začnu hrát nějakou nativní linuxovou multiplayerovou hru.

Nejvíc se mi právě líbí TCE. Avšak, když se připojím na nějaký server,dostanu flintu a udělám první dva kroky, tak jsem mrtvej, kolikrát ani nevím odkud mě kdo zastřelil. Hra se pak mění ve věčné čekání na respawn. Proto bych chtěl v tomto vlákně dát dohromady nějakou skupinku lidí, kteří by si TCE taky rádi zahráli, ale ještě to moc neumí a otrkaným hráčum mohou těžko vzdorovat.

Co vy na to? Měl byste někdo chuť si zahrát?

Pište :-)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #1 kdy: 23 Července 2007, 13:06:59 »
Heh, tak hrajte jen týmový deathmatch a né hraní na kola(nevzpomenu, jak se tomu říká). Vybírejte mapy, kde není 30 lidí, ale třeba jen 5 vs 5. Je to pak zábavnější a člověk není hned mrtví.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

XomboX

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Července 2007, 13:54:06 »
Rika se tomu bodycount. Ale umres tam taky hned :-) Dneska jsem hral s dvouma newbie a je to o dost vetsi sranda nez s profikama!!

Navic, nevim, jak se da omezit pocet hracu na 5v5 :-/

Az se to naucime, mohli bychom potom treba zalozit i Ubuntu TCE klan :-)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Rixx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 23 Července 2007, 16:09:26 »
Hlavne ziadny strach. Ja by som vam skor odporucil zapojit sa do hry kde je viac ludi a aj tych lepsich aj tych horsich a snazit sa. Na slabych hracoch sa toho moc nenaucite a prakticky vzdy ked pridete na plnsi server s viacerymi hracmi sa vam stane ze vas hned zabiju. Ja hravam viac menej na 2.Neviem ci sem mozem dat aj ich adresy, ale hra sa tam dobre.A myslim, ze aj zaciatocnik sa tam nestrati. Vela zdaru.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 23 Července 2007, 16:55:18 »
Klidně sem odkazy dej, není to nic komerčního. Já si vyfiltruju BC servery a vybírám dle pingu. Samo mám své oblíbené.
Jeden, nevím jméno, má i hlášky v japonštině! Je to naprosto super!! Furt si tam něco pouštím. :) Teda když ten server najdu a má dobrý ping...

Malá rada pro začátečnky. přikrčte se a choďte s mířením. Něco o hře najdete na www.alliancze.org I když teď se na něj nedá dostat.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Rixx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 23 Července 2007, 17:04:51 »
No tak moje najoblubenejsie a podla mna s mojim pripojenim 512/128 aj slusnymi pingmi. Nefiltrujem ale mam vytipovane a pripajam sa cez ich IP.
Tak teda su to
TCE-Massa.com: Ip: 83.133.112.112:27961
ShotZone.cz: Ip: 87.236.193.202:25900

Oba su BC (BodyCount)

A zazmienku este jeden BC, nie vzdy plny (niekedy az moc prazdny)
WhiteShark: Ip: 89.163.148.23:27961

Osobne najradsej Massa.COM. Rad tam niekoho znameho  uvidim.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.