Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kubuntu - KDM  (Přečteno 1430 krát)

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
Kubuntu - KDM
« kdy: 23 Července 2007, 20:25:58 »
V Gutsy mi nejde nastavit jiný vzhled KDM (po aktualizaci se změnil na něco takového modrého, ... vypadalo to celkem dobře ... trochu jsem si pohrál s nastavením ... tzn, že jsem uživatelům zapnul obrázky, jinak žádné nastavení neměnil .. a ouha ... přihlašovací obrazovka se změnila na standadní šedé okénko). Ať teď dělám co dělám ... jakékoliv nastavení .. pořád je tam šedé okénko ... chybí mi nějaký balík nebo je to chyba? (Upozorňuju, že předtím to šlo.)
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Kubuntu - KDM
« Odpověď #1 kdy: 23 Července 2007, 20:39:48 »
Gutsy je vývojová verze, čili s podobnými problémy musíš počítat. Zkus to nahlásit vývojářům.
Kubuntu forever :-)

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
Kubuntu - KDM
« Odpověď #2 kdy: 23 Července 2007, 20:52:46 »
Já to asi nevím že s tím musím počítat ... ale je to jediný problém s Kubuntu, který na mém počítači zatím nastal (v GG) a není tak zásadní, jenom když jsem nainstaloval KDM themes (až teď) tak tam výchozí (původní) KDM není ... jedině to z Feisty, ale při tom už jsem tamto chvíli měl (po nějaké aktualizaci systému ...).
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.