Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: akcelerace her nefunguje (mimo neakcelerované hry, Beryl XGL, GNOME)  (Přečteno 1504 krát)

Anthlon

• Návštěvník
Beryl XGL - akceleruje, hry ne, Gnome OK, neakcelerované hry ano - Co s tím?

mám AMD X2 64bit, Radeon X1600, po martýriu v jiném topicu jsem nainstaloval beryl a xgl, změnil při spuštění sezení a tradá, jede akcelerované prostředí, dobrá tedy. Celý žhavý že si zapařím nějakou gamesu tak hned šup tam openarena[/b] a co se neděje.
Když to spustim do berylu kde mi jede normálně akcelerované prostředí se všemi efekty tak tam už při spuštění openareny je to úvodní video (logo s bílým pozadím) tmavé, tj. bílá je tak 50% šedá, následné červené menu je čitelné velmi špatně kvůli celkové temnotě, no a hra samotná pak při náběhu do renderování je tmavá až černá a špatně vykreslovaná, nedá se mluvit o hře, pak už i menu je cele rozskočené a psí kusy, jsem pak rád že odtama po paměti uteču.
Když to spustím do Gnome, tak nejde zapnout akcelerované prostředí (kompozitní rozlišení nenalezeno), ale hra je krásně světlá, introvideo má bílé pozadí, rendruje ok, krásně se to dá hrát.
Nevíte někdo jak udělat aby i ta hra jela po spuštění z berylu? mám pocit že to bude stejné s ostatními hrami

edit 16.8:
Spoříč obrazovky:Další postřeh, po naběhlém spořiči obrazovky "molecule" a následném obnovení, bylo celé prostředí opět ztmavlé, takřka nečitelné a vyřešil to jedině logout a login, vzhledem to připomínalo stejnou situaci z her.
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 14:51:07 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.