Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Poškozené soubory OpenOffice a Word  (Přečteno 1696 krát)

zdrahal

• Návštěvník
Poškozené soubory OpenOffice a Word
« kdy: 11 Října 2007, 21:36:28 »
Zdravim!
Používám UBUNTU 7.04 na notebooku asi měsíc. V práci se připojuji na server (windows), kde jsou uloženy soubory. Při otevírání souborů doc případně odt mi v OO naběhne tabulka se zadáním parametrů pro ASCII filtr. Ať použiji jakoukoli možnost, dokument se vždy otevře jako čtverečky a obdélníčky. Nestává se to vždy, ale nejméně v polovině případů a hlavně u souborů, které došly, nebo jsem je já odeslal mailem (Evolution), u těch, které jsem zkopíroval na server nebo z něj, nebo i do jiného adresáře na notebooku, ale i u souborů které jsem sám vytvořil, uložil ve formátu odt jen do domovského adresáře.

OO používám už léta a nikdy jsem s kompatabilitou s wordem neměl problémy. Na stanicích s windows také ne. Ještě jsem zkoušel takto poškozené soubory otevřít we windows, ale také mi to nešlo, tam zase podobnou tabulku vyžadoval word.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: Poškozené soubory OpenOffice a Word
« Odpověď #1 kdy: 12 Října 2007, 00:28:09 »
Měl jsem celé menu OOo samé čtverečky. Stačilo změnit písmo na výchozí a byl klid.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

zdrahal

• Návštěvník
Re: Poškozené soubory OpenOffice a Word
« Odpověď #2 kdy: 12 Října 2007, 17:27:45 »
Díky, zkusil jsem, ale nepomohlo. Menu a všechno ostatní je v pořádku, jenom je nepoužitelnej, osm řádků čtverečků a křížků a nic víc.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.