Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: RTCW problém se spuštěním  (Přečteno 1661 krát)

fofrosDEATH

• Návštěvník
RTCW problém se spuštěním
« kdy: 15 Září 2007, 14:58:37 »
Instalace proběhne v pořádku ale při spuštění hry, mi vypíše toto:

./wolf.x86: error while loading shared libraries: libstdc++-libc6.2-2.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory

Pokud byste někdo věděli co s tím, budu rád, když mi pomůžete. Jsem totální LAMA, takže prosím, nesmějte se mi a zkuste pomoct. Díky

pozn. Instalováno přes "sudo" do implicitní složky , co si hra sama zvolila tj. /usr/local/games/wolfenstein  a nějaká část šla do /usr/local/bin.

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 15 Září 2007, 17:21:08 »
zkuste hledat v synapticu "libstdc++-libc6.2-2.so.3" pokud to nalezne a nebude to nainstalované, tak doinstalujte. Jediné co mě napadá - žádný podobný problém jsem neměl...
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

fofrosDEATH

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Září 2007, 17:58:25 »
Takže to by asi bylo vyřešeno, ale teď to vyhazuje toto chybové hlášení:

root@johny-desktop:~# wolfsp
Wolf 1.41 linux-i386 Dec  4 2002
----- FS_Startup -----
Current search path:
/root/.wolf/main
/usr/local/games/wolfenstein/main/sp_pak3.pk3 (14 files)
/usr/local/games/wolfenstein/main/sp_pak2.pk3 (232 files)
/usr/local/games/wolfenstein/main

----------------------
246 files in pk3 files
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: Couldn't load default.cfg

Zkoušel jsem v těch složkách uměle vytvořit "default.cfg", ale nepomohlo to. Nevíte někdo, co s tím? Možná to mám blbě nainstalováno, fakt nevím, mám UBUNTU teprve 3 dny. Instaloval jsem to z Terminálu přes roota příkazem ./název instalačky , a nechal jsem jej aby se zapsal do složek, které měl implicitně nastavené, vše proběhlo v pořádku. Možná jsem *censored*, ale nezlobte se na mě a kdyby jste někdo věděli co s tím, budu Vám moc vděčný. Díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.