Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejlepší zálohovací médium  (Přečteno 17067 krát)

Petr Merlin Vaněček

• Moderátor
  • Závislák
    • Lomítkáři
Nejlepší zálohovací médium
« Odpověď #25 kdy: 06 Září 2007, 18:43:03 »
Mozna je to s podivem, ale vzdycky jsem mel problemy s jinyma mechanikama, nez je LG, vystridal jsem vsechno mozne - SONY, SAMSUNG, NEC, HP (moje prvni tehdy jeste jednorychlostni vypalovacka), LITE-ON, TEAC, BANQ a TOSHIBA (to byla snad nerozmlsanejsi mrcha). Nakonec jsem si poridil LG a jsem uz se treti generaci naprosto spokojeny :)
Stiskni CTRL + W ...
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová

LC Black

• Aktivní člen
  • *
  • LC_Black
    • Blick.tym.cz
« Odpověď #26 kdy: 07 Září 2007, 12:42:51 »
Já měl první vypalovačku za necelých 10 000kč :-D  už byla fakt lepší třída HP 8200i tuším, jestli si dobře vzpomínám a v tý době byla nejrychlejší co bylo na trhu......Zvládala čtení 24x a zapisování na CD-R 4x CD-RW 4x atd...
Byla suprová až na jedinou chybku, v tý době ještě nebyla ochrana proti podtečení :-D.........takže občas to dost ničilo CD když to tak najednou podteklo nebo přeteklo :-D........ale co můžu říct tak sem ji kupoval v roce 99 a ještě dodnes ji má brácha na PC :-D  a funguje úplně skvěle, jako nová :-)

Samsung již nikdy nekoupím.......po skončení záruky odchází :-D kdo má štěstí tak odejde dřív a může vyreklamovat :-)

Pak jsem měl LG a ty jsou v celku pohodě až na jednu výjimku.....tam prostě přestala číst normální CD-R media a brala jen DVDčka.....ale to vyřešila reklamace v záruce a další fachá v pohodě.........:-)
« Poslední změna: 12 Ledna 2008, 23:21:07 od Anna Taliánová »
NB ASUS F3M -AP005A-AMD New Sempron64 3400+ (25W)/15.4W/2536MB RAM/80GB HDD/Nvidia GeForce Go 6100/

olin6

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 07 Září 2007, 13:48:01 »
Doma vlastním klasickou miniDV kameru. K propojení ( PC-kamera ) používám standardní DV kabel (IEEE 1394). Kamera zvládá nahrávat z PC zpět na pásek - docela často to využívám na archivaci sestříhaného videa ( pro mě významné kousky, jinak samozřejmě pálím na DVDčka :-D ).
No a tak mě napadlo, zda neexistuje nějaký soft, který by zvládal počítačová data (ať už fotky, mp3, texty, tabulky,...) na mini DV pásku archivovat a zase zpětně obnovovat.
Nevíte o něčem takovém? Případně, jaký k tomu máte názor?
Možná to je blbost.... Nicméně troufám si tvrdit, že by data na pásce lépe odolávala zubu času, než vypálená DVD (CD).
« Poslední změna: 12 Ledna 2008, 23:21:38 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.