Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problemy s balicky  (Přečteno 1293 krát)

OtoBrzo

• Návštěvník
Problemy s balicky
« kdy: 11 Září 2007, 08:36:47 »
Zdravim, vcera jsem si zkousel priinstalovat na ubuntu 7.04 kubuntu a zarazilo me par veci.
Instaloval (kubuntu-desktop) jsem pomoci Synapticu a pri instalaci mi to hodilo hlasku ze 2 balik nemuzou byt nainstalovan protoze ma spatne zavislosti a ze potrebuje ten a ten balik tak jsem postupne sel po tech balicich na kterych to zaviselo az mi to napsalo ze balik neexistuje. Zkusil jsem jiny repositar a zas to nemohlo nacist dva soubory se seznamem baliku, zkusil jsem dalsi a tam to nacetlo ale naspalo mi to ze ve var/cash ... je balik poskozen. dal jsem tedy sudo apt-get clean ale to nepomohlo, chybu to hlasilo porad. KDE se nainstalovali tak jsem to zkusil v aptitude (ktery pri startu nekolikrat spadl) dal jsem odtsranit a preinstalovat nejak se to povedlo, ale je divne ze nekolik repozitaru (hlavni cesky, main) hlasilo obcas chyby ze nemuzou stahnou soubory se seznamem baliku.

Instalace cestiny nefungovala taky nijak zazracne opet chyby v zavislostech a poskozenych balicich.

Zajimalo by me jak se muze stat ze je balik poskozen? Mel jsem ubuntu 6.06 ale takovy problem jsem nikdy nemel.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.