Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vypnutí efektů prostředí v Ubuntu FF vedlo k bílé obrazovce  (Přečteno 1654 krát)

alka

• Návštěvník
Bezproblémové ubuntu FF na Athlon 2200+ NV GF 5200 - zapnul jsem si efekty prostředí po zapnutí restrikted drivers, a protože to moc nefungovalo a nelíbilo se mi to, tak jsem to vypnul a mám ted bílou obrazovku. Vím, že se tu bílá obrazovka již řešila, ale nemůžu to najít už druhý den, a tak prosím někoho o pomoc. Díky. Linux používám jako uživatel prima systému, kterému ale zatím moc nerozumím.

3m9d

• Stálý člen
  • **
vypnutí efektů prostředí v Ubuntu FF vedlo k bílé obrazovce
« Odpověď #1 kdy: 10 Září 2007, 20:12:28 »
Co si pamatuju, tak při opačném kroku a stejném problému stačilo chvíli počkat...:-[ Jinak co Ctrl+Alt+Backspace?
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

alka

• Návštěvník
vypnutí efektů prostředí v Ubuntu FF vedlo k bílé obrazovce
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2007, 22:17:51 »
Počkal jsem a nic se neděje, CTRL+ALT+backspace načetl znovu gnome, kdy se mohu normálně přihlásit v grafickém režimu ale potom opět obrazovka zbělá.

Nezbývá mi načíst v grubu menu volbu ubuntu recovery o řádek níže v nabídce. Rád bych aby jsem si mohl zrestaurovat systém do původdí podoby i grub menu, nevím proč mi zůstávají v menu grubu i jiné starší verze nebo recovery.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.