Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zasekavani Ubuntu a problemy se zvukem  (Přečteno 1315 krát)

majklson

• Návštěvník
Zasekavani Ubuntu a problemy se zvukem
« kdy: 03 Října 2007, 22:18:30 »
Zdravim,
mam takovy mensi problem. Nahral jsem si nejnovejsi verzi ubuntu na svuj notebook (zde jsou specifikace http://ru.gentoo-wiki.com/ASUS_A6000VM) ale  kdyz uz delam skoro cokoliv tak se mi stava ze se proste ubuntu zasekne tak na 20 sekund a vubec nic nedela (jako svetylko na notebooku, ktere znaci praci s hdd nic nedela) a cele se to opet zase rozjede az po onech 20 sekundach. Mista je na disku dost, aktualizace jsem stahl, ovladace na grafiku take...

A jeste jeden mensi problem - zvuk mi jde jen z repraku od notebooku... kdyz ale pripojim bedynky tak nic nehraje... (at to strkam kam to strkam=)...

Pokud nekdo vi jaky balik stahnout... nebo co s tim, tak se prosim ozvete...
Dekuji

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Zasekavani Ubuntu a problemy se zvukem
« Odpověď #1 kdy: 03 Října 2007, 23:08:02 »
Sluchátka/repráky: řešilo se tady hodněkrát, já nemám notebook a neřešil jsem to, ale dost mi toho našlo na dotaz "notebook sluch" (obecně se mi osvědčuje zadávat pouze hlavní časti slov - člověk se vyhne alternativním formám - "sluchadla" a pádům). K audiu se z dané specifikace (proč z ruské gentoo wiki? :o ) vztahuje pouze toto:
Citace
Built-in Intel High Definition audio compliant audio chip (ALC880), SoundBlaster Pro Compatible Built-in stereo speakers (1W)

Zasekávání může být zapnutými efekty. Máte?
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.