Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nefunkční odkazy na staré fórum Ubuntu.cz [vyřešeno]  (Přečteno 3397 krát)

intel810

• Návštěvník
nefunkční odkazy na staré fórum Ubuntu.cz [vyřešeno]
« kdy: 05 Října 2007, 09:02:53 »
Tak jsem po několika měsících pocítil nutnost navštívit ubuntu fórum a objasnit si jeden starý HW problém. Ale ouha, staré fórum je minulostí. Nejvíce mě mrzí, že zabukované odkazy ze starého foŕa jsou nefunkční a tím jsou pryč i mé znalosti jak daný problém vyřešit. Nevím zda to tu někdo řešil, ale je nějaká šance se dostat na staré fórum?
« Poslední změna: 11 Října 2007, 21:41:20 od Anna Taliánová »

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: hmm a jsem ztracen
« Odpověď #1 kdy: 05 Října 2007, 09:44:12 »
Admini slibují, že na problému nefunkčních starých odkazů pracují  ;)
Jinak hledejte info o nových forech v oficiálních oznámeních  ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 05 Října 2007, 10:13:09 »
Tak jsem po několika měsících pocítil nutnost navštívit ubuntu fórum a objasnit si jeden starý HW problém. Ale ouha, staré fórum je minulostí. Nejvíce mě mrzí, že zabukované odkazy ze starého foŕa jsou nefunkční a tím jsou pryč i mé znalosti jak daný problém vyřešit. Nevím zda to tu někdo řešil, ale je nějaká šance se dostat na staré fórum?
Odkazy sice nefungují, ale pracuje se na jejich "zfunkčnění". Jinak staré fórum "nezmizelo" - všechny příspěvky se přenesly do nového, akorát nové fórum má jinak odkazy, takže řešením je použít vyhledávání ;).

intel810

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 05 Října 2007, 14:27:13 »
Dovolím si nesouhlasit. Někde tady je vlákno, které se jmenuje takto  - Nefunkční výběr zvukových karet. Když ho dám hledat, nenajdu nic

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 05 Října 2007, 14:35:56 »
Dovolím si nesouhlasit. Někde tady je vlákno, které se jmenuje takto  - Nefunkční výběr zvukových karet. Když ho dám hledat, nenajdu nic
Myslíte toto? - http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=6924.0

intel810

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 05 Října 2007, 14:48:04 »
Nejspíše ano, mohu vědět jak jste to našel? Mě vyhledávač odkázal jen na toto vlákno, kde zrovna jsem. Nebo na úplně něco jiného pokud jsem to hledal počástech názvu. Respektive vyhodil..žádné výsledky nenalezeny.

« Poslední změna: 05 Října 2007, 14:50:02 od intel810 »

intel810

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 05 Října 2007, 14:57:01 »
ale už jsem to vyřešil, z těch starých odkazů platí číslo topicu a stačí ho dosadit do nových adres

anicka

• Host
Re: nefunkční odkazy na staré fórum Ubuntu.cz [vyřešeno]
« Odpověď #7 kdy: 11 Října 2007, 21:42:11 »
Změnila jsem název tématu (původně "hmm a jsem ztracen") na "nefunkční odkazy na staré fórum Ubuntu.cz". Děkuji za pochopení. :-)
« Poslední změna: 15 Října 2007, 13:47:14 od Anna Taliánová »

Ondřej Surý

• Host
« Odpověď #8 kdy: 11 Října 2007, 23:41:56 »
ale už jsem to vyřešil, z těch starých odkazů platí číslo topicu a stačí ho dosadit do nových adres

Díky, to byl ten hint, který jsem potřeboval...  a to jsem to zkoumal...  nevím, jak jsem si toho mohl nevšimnout.

O.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.