Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tc-elite a pripojeni k internetu..  (Přečteno 1536 krát)

nettezzaumana

• Host
tc-elite a pripojeni k internetu..
« kdy: 11 Října 2007, 23:23:13 »
ahoj,
mam nasledujici problem, o kterem nevim co s nim:
mam nejaky o2 inet kabelem, k internetu jsem pripojen pres modem (zyxel) od o2, na kterym bezi fw, z nej jde kabel do meho routeru -- na kterem taky bezi fw (ale lehce vychytanejsi + masquerade) a na kterem na druhe sitovce visi zbytek LAN..

kdyz zapnu tc-elite, stane se mi, ze se mi restartuje nebo zatuhne modem od o2. zkousel jsem vsechno mozne .. mojim fw (routerem) to byt nemuze, ten je naprosto v poradku a pouzivam stejnou konfiguraci iptables na mnoha jinych pocitacich..

je divne, ze to dela modem dost casto (ale ne vzdy -- je to tak na 66%).. z logu primo na modemu nic nezjistim..

zajima me, jestli se nekdo s timto nesetkal a jestli to nemuze byt nejaky neduh o2 site. Modem od o2 jsem zkousel v ruznych konfiguracich, ale nic nepomaha ..

ps. tc elite jede na 22000+ portu

pps. dale je zvlastni, ze ve chvili kdy se pripojim (establishnu), uz nespadne v prubehu, ale jede hodiny a dny.. pada mi pri vyhledavani serveru a pri pokusu o pripojeni..

dikec a zdravim..

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: tc-elite a pripojeni k internetu..
« Odpověď #1 kdy: 12 Října 2007, 00:46:51 »
Pár lidí si tu stěžovalo na nemožnost se připojit. Ale bohužel asi to nevyřešili...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Flux$

• Návštěvník
Re: tc-elite a pripojeni k internetu..
« Odpověď #2 kdy: 14 Října 2007, 11:33:15 »
To dela i me  WIFI client Ovislink  , kdyz dam ET servery  vyhledat resetuje se ovislink 5460 bude, tak nastaven kdyz jde hodne pozadavku , tak se resetuje.

Jinak se pripojuji pres   http://www.linuxgames.com/xqf
« Poslední změna: 14 Října 2007, 11:49:17 od Vladimir Capka »
~/Ubuntu 8.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.