Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s Oracle Database Express edition 10.2 a APEX 3.0.1  (Přečteno 1143 krát)

shadowman

• Aktivní člen
  • *
    • Forum o lidech
Pomoc s Oracle Database Express edition 10.2 a APEX 3.0.1
« kdy: 18 Října 2007, 10:42:45 »
Zdravim lidicky.

Potreboval bych poradit ohledne aktualizaci APEXu z verze 2.0.0.xx - ktera se nainstaluje pri instalaci ORCL DB XE 10.2g na verzi 3.0.1 (kterou je potreba zvlast stahnout a budto patchnout nebo preinstalovat). Jelikoz ja jsem nenasel .zip pro patchnuti, stahnul jsem si plnou instalaci APEX 3.0.1 a jednoduse ho nainstaloval (no ono to vubec jednoduchy nebylo!!!) - pri instalacnim prikaze se zadavali parametry, mezi nimi i parametr s cestou pro obrazky - ten jsem podle navodu nastavil jako /i/ (virtualni adresar nebo tak nejak to tam psali). Problem je ale v tom, ze pri spusteni aplikace mi tato funguje, akorat tam nejsou zadne nove obrazky... Podle navodu jsem je mel nakopirovat do zlozky, kde se nachazi server aplikace - ten muze byt bud jako Apache (pak by v domovske slozce ORCL DB EX {ORACLE_HOME} mela byt slozka /Apache) nebo muze byt server primo vlastni aplikace - pak bych podle navodu mel nakopcit ty obrazky do slozky {ORACLE_HTTPSERVER_HOME} .

Prochazenim instalacnich konfiguraku, poinstalacnich konfiguraku atp jsem zjistil, ze {ORACLE_HOME} odpovida /usr/lib/oracle/xe/app/oracle/product/10.2.0/server/ ale nevim zjistit (NIJAK!!!) cemu odpovida {ORACLE_HTTPSERVER_HOME} - nefunguje ani prikaz v bashi
Kód: [Vybrat]
#cd $ORACLE_HTTPSERVER_HOME.

Proto prosim lidi, kteri o tomdletom neco vedi, jestli by mi poradili, jak najit cestu k {ORACLE_HTTPSERVER_HOME} a nebo proste kam nakopcit ty nove obrazky pro verzi 3.0.1

Vsem predem mockrat dekuji!!!
MY-SIG
Fórum o ľuďoch pre ľudí
Nothing is so unreal to be so unbelievable...just open your mind and feel it at all!

shadowman

• Aktivní člen
  • *
    • Forum o lidech
Re: Pomoc s Oracle Database Express edition 10.2 a APEX 3.0.1
« Odpověď #1 kdy: 19 Října 2007, 16:48:41 »
No tak lidi, prosim, vazne tady nikdo neni kdo by mel neco do cineni s ORCL a APEXem...???  ??? ??? ???
MY-SIG
Fórum o ľuďoch pre ľudí
Nothing is so unreal to be so unbelievable...just open your mind and feel it at all!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.