Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: SonyEricsson GC85  (Přečteno 2121 krát)

Wries

• Návštěvník
SonyEricsson GC85
« kdy: 20 Října 2007, 12:31:17 »
Zdravím, mám Kubuntu 7.10 a potřebuji pomoci z rozchozením zařízení GC85 (T-Mobile).

Kdokoli může pomoci, děkuji předem.

gargy2002

• Host
Re: SonyEricsson GC85
« Odpověď #1 kdy: 20 Října 2007, 12:39:22 »
Zdravím, mám Kubuntu 7.10 a potřebuji pomoci z rozchozením zařízení GC85 (T-Mobile).

Kdokoli může pomoci, děkuji předem.
Tady je navod v English: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=47305

Wries

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Října 2007, 13:00:45 »
Děkuji za radu, ale nešel by zprovoznit přes KPPP? Nevím co nastavit v "Upravit příkazy modemu". Modem mi to našlo v /dev/ttyS2.

Zkoušel jsem nastavit připojení podle podrobného návodu - ručního nastavení - od t-mobile. Nicméně objevil se další trabl. Modem se inicializuje, otevře se port, ale zasekne se na vytáčení ... ani error, nic.
« Poslední změna: 20 Října 2007, 13:19:04 od Wries »

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 20 Října 2007, 13:23:31 »
Děkuji za radu, ale nešel by zprovoznit přes KPPP? Nevím co nastavit v "Upravit příkazy modemu". Modem mi to našlo v /dev/ttyS2.

Zkoušel jsem nastavit připojení podle podrobného návodu - ručního nastavení - od t-mobile. Nicméně objevil se další trabl. Modem se inicializuje, otevře se port, ale zasekne se na vytáčení ... ani error, nic.
Mam neco podobneho od Vodofone, ale uz to nepouzivam, drahy pausal a vlastne jsem to ani nezkousel rozjet, radsi jsem to mydlil ve widlich a uz je to delsi dobu. Nemam s tim zkusenosti, jenom jsem chtel vedet, co to je, tak jsem nasel ten navod, tot vse.. :)

Wries

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 21 Října 2007, 12:31:24 »
No já bych to taky už zrušil, ale bohužel jsem se upsal na dva roky a rok zbývá. :(

Takže pokud byste na něco přišel, nebo někdo jiný, budu moc vděčný. Sám něco hledám ale buď to nefunguje a thread je dávno uzavřený nebo je to návod na zprovoznění pod terminálem a ne kppp.

Wries

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 23 Října 2007, 08:22:56 »
Nikdo neví?  ???

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.