Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Emerald v CF a motivy [vyřešeno]  (Přečteno 3212 krát)

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
Emerald v CF a motivy [vyřešeno]
« kdy: 23 Září 2007, 22:01:09 »
Ahoj mam problem. Nainstaloval jsem si emerald theme, ale nechce se me po spusteni zobrazit. Misto toho se me zobrazi motiv ktery mam vybrany. Jak docilit toho aby se spoustel emerald? CF mam nastaveny po spusteni, funguje, a window decorator mam vybrany Emerald, nepomuze ani reload. Musim znova vybrat emerald a potom reload. Pak to funguje. Ale po restertu je zpatky motiv. Poradite prosim?

V motivech si pouze menim ikony, atd a v emeraldu mam vybrany ramy oken. Human blue.
« Poslední změna: 26 Února 2008, 19:45:00 od Anna Taliánová »

Culprit

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.maxthon.cz
emerald v CF a Motivy
« Odpověď #1 kdy: 24 Září 2007, 07:40:11 »
přidej si do sezení nový program
Kód: [Vybrat]
emerald --replace
Dell Precision 6300 - Ubuntu 10.04
Dell prolliant 380 - Ubuntu 10.04 Server
Support: phpBB, České Maxthon fórum

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
emerald v CF a Motivy
« Odpověď #2 kdy: 24 Září 2007, 08:57:38 »
Diky, doufam ze to je normalni, jestli neni chyba jen u me, ze to musim dat po spusteni, ptze nechci zase mit nejak extra pomely PC.

greenfish

• Návštěvník
    • Deny Source
Re: emerald v CF a Motivy
« Odpověď #3 kdy: 27 Října 2007, 15:56:37 »
Ahoj mam problem. Nainstaloval jsem si emerald theme, ale nechce se me po spusteni zobrazit. Misto toho se me zobrazi motiv ktery mam vybrany. Jak docilit toho aby se spoustel emerald? CF mam nastaveny po spusteni, funguje, a window decorator mam vybrany Emerald, nepomuze ani reload. Musim znova vybrat emerald a potom reload. Pak to funguje. Ale po restertu je zpatky motiv. Poradite prosim?

V motivech si pouze menim ikony, atd a v emeraldu mam vybrany ramy oken. Human blue.

Jak si prosim nainstaloval Esmerald-theme-manager pls? Synaptik mi ho nedokaze najit  :(

Culprit

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.maxthon.cz
« Odpověď #4 kdy: 27 Října 2007, 16:52:56 »
Jak si prosim nainstaloval Esmerald-theme-manager pls? Synaptik mi ho nedokaze najit  :(
1) emerald-theme-manager opravdu neexistuje
2) Spravce motivu pro Emerald je primo obsazen v baliku emerald.
Dell Precision 6300 - Ubuntu 10.04
Dell prolliant 380 - Ubuntu 10.04 Server
Support: phpBB, České Maxthon fórum

greenfish

• Návštěvník
    • Deny Source
« Odpověď #5 kdy: 27 Října 2007, 21:01:58 »
Uz je vse vyreseno, emerald-theme-manager existuje, viz http://wiki.compiz-fusion.org/EmeraldThemeManager 
Vse bylo zpusobeno mym spatne "pochopenym nazvem", neni to esmerald, ale emerald, takze se omlouvam za svuj zbytecny topic.

Hellraiser

• Návštěvník
Re: emerald v CF a Motivy [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 30 Října 2007, 21:03:52 »
zdravim lidicky. .. tak jsem si nainstaloval Emerald ... ale mam problem naimportoval jsem si nejaky temeta ale nevim  jak je aplikovat .... :(

greenfish

• Návštěvník
    • Deny Source
Re: emerald v CF a Motivy [vyřešeno]
« Odpověď #7 kdy: 31 Října 2007, 09:03:01 »
zdravim lidicky. .. tak jsem si nainstaloval Emerald ... ale mam problem naimportoval jsem si nejaky temeta ale nevim  jak je aplikovat .... :(

V manazeru vzhledu pro Emerald jen vyberes naimportovany motiv, ktery chces pouzit a do konzole zadas emerald --replace. Pokud tohle nepomuze, muzes zkusit nainstalovat Fusionicon, spustis ji a v jeji nabidce mas moznost vybrat ty dekoraci oken (Metacity nebo Emerald), pak jen restartujes manazea oken, coz je taky v nabidce fusionicon. Bohuzel nevim odkaz na ni, tak zkus pohledat nekde na tomto foru, ja ji tu nasel.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.