Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Gnome motivy ve verzi 7.10  (Přečteno 2458 krát)

daks

• Návštěvník
Gnome motivy ve verzi 7.10
« kdy: 26 Října 2007, 07:56:49 »
když chci nainstalovat ve verzi 7.10 motiv z gnome-look.org, vyhodí mi správce motivů hlášku "neznámý formát souboru". Je nějaká změna formátu motivu v Gnome mezi verzí Ubuntu 7.04 a 7.10?

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
Re: Gnome motivy ve verzi 7.10
« Odpověď #1 kdy: 26 Října 2007, 08:57:28 »
Ne, není žádná změna. Jakým postupem se to snažíte nainstalovat?
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

daks

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Října 2007, 09:29:42 »
hm, tak teď jsem to zkoušel a některé motivy fungují, když je stáhnu z WEBu a v nastavení vzhledu je načtu z adresáře. Nainstalování přetažením odkazu z Firefoxu do Nastavení vzhledu mi nefunguje nikdy s hláškou "Formát souboru není platný". No, asi to bude mezi klávesnicí a židlí, ještě to povyzkouším...

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
« Odpověď #3 kdy: 26 Října 2007, 10:04:08 »
hm, tak teď jsem to zkoušel a některé motivy fungují, když je stáhnu z WEBu a v nastavení vzhledu je načtu z adresáře. Nainstalování přetažením odkazu z Firefoxu do Nastavení vzhledu mi nefunguje nikdy s hláškou "Formát souboru není platný". No, asi to bude mezi klávesnicí a židlí, ještě to povyzkouším...
Tak přetáhnout odkaz do Nastavení vzhledu jsem nikdy nezkoušel, ale přetáhnout stáhnutý archiv už fungovalo skoro vždy. Pokud ne, byl to většinou .zip nebo .rar archiv, jehož obsah jsem po rozbalení nakopíroval do /home/user/.themes/

Pak vše funguje jak má, tedy pokud jde o GTK thema.
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.