Taky radsi jedu na 32bitu, vetsi softwarova kompatibilita s pravdepodobne mensim rozdilem v rychlosti, laptop mam docela slusnej co se tyce hw, tak to neresim. Je pravda ze to spoustu lidi odradi, ale je treba si kupovat hw presne na ucel k tomu dany, takze doporucuju novym uzivatelum udelat co ja, prodat stare, ci starsi zelezo a koupit nove, vysledek je fungujici system po instalaci prakticky bez potizi, az na klasicke rozchozeni kodeku, videostreamu, u me tiskarny, a treba ten bth. Pokud umis psat, tak to ani nezabere moc casu to zprovoznit. Staci napsat treba(google) HP 1018 problem ubuntu a na prvni strane najdes radu, jak to zprovoznit. Je treba mensi znalost English, ale tu mam, ci se slovnikem na seznam.cz hrave zvladne kazdej. Tady v UK je ke vsemu navod, ja byl zvyklej delat veci automaticky, zakladni chyba. Doporucuju si fakt neco precist predtim, nez to bude clovek praktikovat, vyhne se zbytecnym problemum v budoucnu, ci u toho sameho problemu. Uz jsem radil hodne lidem prechod na Ubuntu, ale to jsou lidi, co maji problem i s Windows, takze je to pro ne nepripustne a radsi se budou trapit s preinstalovanim widli jednou za 3 mesice. Ja jsem ted spokojeny, funguje to jak ma, ale nejde mi znelka pri ukonceni systemu, coz je tak banalni vec, ze mi ani nevadi, ikdyz trosku "stresuje"..