Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu tema na Symbian 9.1 [vyřešeno]  (Přečteno 4051 krát)

Potkan007

• Návštěvník
Ubuntu tema na Symbian 9.1 [vyřešeno]
« kdy: 12 Října 2007, 16:54:07 »
Ahoj vsem. Chci se zeptat jestli nekdo nema nejake povedene tema s motivem Ubuntu na symbian 9.1 (presneji Nokii N73ME). Diky, ja sehnal akorat Ubuntu Dapper

http://www.jaspp.net/3rdThemes/UbuntuDapper/UbuntuDapperByP@sco.zip

« Poslední změna: 09 Ledna 2009, 03:22:39 od Anna Taliánová »

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Re: Ubuntu tema na symbian 9.1
« Odpověď #1 kdy: 13 Října 2007, 23:27:49 »
Já jsem zatím našel jen:

toto s motivem Kubuntu,

toto s motivem Firefoxu a toto s motivem Thunderbirdu.

Pokud to někdo nebude moct nainstalovat kvůli prošlému certifikátu, tak stačí po dobu instalace jen posunout datum tak o rok zpět.
« Poslední změna: 09 Ledna 2009, 03:25:10 od Anna Taliánová »
Kubuntu forever :-)

Mavi

• Návštěvník
Ubuntu 7.04, Windows XP, MOTHERBOARD: ASUS P5B Deluxe Wi-fi AP Edition, PROCESOR: Intel Core 2 Duo E6600, OPERAČNÍ PAMĚŤ: 2048MB RAM, GR.KARTA: NVIDIA GeForce 7600 GT, ZVUKOVKA: Soundmax HD Audio (integrovaná na MB)

Potkan007

• Návštěvník
Re: Ubuntu tema na symbian 9.1
« Odpověď #3 kdy: 14 Října 2007, 07:54:58 »
Diky Mavi, presne tohle jsem potreboval... svetle tema na kterem se vsechno da dobre precist...

anicka

• Host
Re: Ubuntu tema na Symbian 9.1 [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 18 Října 2007, 20:49:10 »
Nechci zakládat zbytečně další thread :-) tak se zeptám tady.

Prosím, věděli byste také o tématu pro dnes již starší mobil Nokia 6600 (něco jako Gnome, tedy do hněda/béžova laděné jako jsou pěkná témata :-) tady zobrazená výše)? Případně jak to na mobil dostat - notebook IBM ThinkPad s Ubuntu 7.04 a Nokii 6600 (tuším na CD se softwarem only for Windows). Děkuji všem za rady. :-)
« Poslední změna: 18 Října 2007, 21:33:38 od Anna Taliánová »

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
    • MojeID
« Odpověď #5 kdy: 19 Října 2007, 21:58:54 »
Nechci zakládat zbytečně další thread :-) tak se zeptám tady.

Prosím, věděli byste také o tématu pro dnes již starší mobil Nokia 6600 (něco jako Gnome, tedy do hněda/béžova laděné jako jsou pěkná témata :-) tady zobrazená výše)? Případně jak to na mobil dostat - notebook IBM ThinkPad s Ubuntu 7.04 a Nokii 6600 (tuším na CD se softwarem only for Windows). Děkuji všem za rady. :-)

Tak jsem se koukal na parametry toho mobilu a je škoda, že neumí USB Mass Storage. Nicméně pokud máš čtečku karet, asi by to mělo jít přes kartu. Co se týká témat pro Symbian 7.0s Series 60, je to přeci jen už trošku starší záležitost, tak těžko říct. Nicméně tady asi nejlépe poradí Google.

anicka

• Host
« Odpověď #6 kdy: 19 Října 2007, 22:37:43 »
Tak jsem se koukal na parametry toho mobilu [Nokia 6600] a je škoda, že neumí USB Mass Storage. Nicméně pokud máš čtečku karet, asi by to mělo jít přes kartu. Co se týká témat pro Symbian 7.0s Series 60, je to přeci jen už trošku starší záležitost, tak těžko říct. Nicméně tady asi nejlépe poradí Google.

Děkuji za rady jak na to :-) ... čtečku tedy nevlastním.

Ale uvedený mobil Nokia 6600 má Bluetooth a IRDa. (Samozřejmě ještě CD s PC Suite - ale to je only for Windows.)
Nějaké pěkné skiny jsem ještě zde na fóru našla, ale vůbec nevím, jak se takové téma na mobil dá poslat, a jestli na tom mobilu musím mít OS Linux? (což nemám)

Omlouvám se za možná hloupé dotazy ... a děkuji moc za vstřícnost a ochotu. :-)
« Poslední změna: 20 Října 2007, 15:24:42 od Anna Taliánová »

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
    • MojeID
« Odpověď #7 kdy: 19 Října 2007, 23:57:47 »
Opravdu netuším, jak to funguje na Symbianu 7, u mě na Nokii E60 (Symbian 9.1) stačí soubor s tématem nakopírovat do mobilu a spustit, pak proběhne instalace.

Nejsnazší asi bude, pokud máš někoho známého, kdo je schopen do svého mobilu něco z počítače nahrát, ať ty témata nahraje k sobě a pak ti je pošle přes ten Bluetooth, nebo IRDA. Možná ti ale může pomoci toto. NOKIA PC Suite jsem pod Wine rozcházet nezkoušel a pochybuji, že by to šlo.

Potkan007

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 27 Října 2007, 19:44:26 »
NOKIA PC Suite jsem pod Wine rozcházet nezkoušel a pochybuji, že by to šlo.
Mas pravdu, ja PC suite zkousel a na 66% zahlti terminal errorama a spadne...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.