Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: NetBeans  (Přečteno 1608 krát)

existpierre

• Host
NetBeans
« kdy: 04 Listopadu 2007, 19:55:00 »
Zdarec

nejde mi numericka (od 2 do 6 ) klavesnica v tomto vyvojovom prostredi. Nevedeli by ste mi povedat, cim to je a ako tu chybu odstranit?

a este jedna otazka... daju sa nejak doinstalovat znakove sady? chyba mi tam english

dik

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
Re: NetBeans
« Odpověď #1 kdy: 04 Listopadu 2007, 21:14:44 »
ad1 netuším
ad2 kliknutím pravým tlačítkem na horní panel se objeví nabídka, přidat na panel objeví se další nabídka, tam vyber indikátor klávesnice a přidej ho na panel. potom na tu vytvořenou položku zase klik pravým a vyber nastavení klávesnice v liště rozložení přidej anglickou a hotovo
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

existpierre

• Host
« Odpověď #2 kdy: 04 Listopadu 2007, 21:34:12 »
ad1 netuším
ad2 kliknutím pravým tlačítkem na horní panel se objeví nabídka, přidat na panel objeví se další nabídka, tam vyber indikátor klávesnice a přidej ho na panel. potom na tu vytvořenou položku zase klik pravým a vyber nastavení klávesnice v liště rozložení přidej anglickou a hotovo

asi som sa nevyjadril presne...prave tam mi chyba english...je USA to iste ako english?

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
« Odpověď #3 kdy: 05 Listopadu 2007, 10:30:40 »
ad1 netuším

asi som sa nevyjadril presne...prave tam mi chyba english...je USA to iste ako english?
přesně tak
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.