Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Podpora Acer čteček v Gutsy Gibbon?  (Přečteno 2365 krát)

LaserD@nce

• Návštěvník
Podpora Acer čteček v Gutsy Gibbon?
« kdy: 25 Října 2007, 22:04:58 »
Ahoj, jediná chyba, která mi zatím vadí v kompletním přechodu na Ubuntu je nekompatibilita s integrovanou čtečkou karet na mém ntb (Acer Aspire 3100). Vzhledem k tomu, že ve Feisty Fawn detekce neproběhla, zajímalo by mně, jak si na tom stojí novější verze..

Ještě mimochodem, mám 64bit procesor ale v dřívějších verzích linuxu (mandriva) byly problémy s rozchozením Flashe => nebyla nativní podpora, proto jsem používal 32bit.. Je to už vyřešeno?

Předem děkuji za odpvoěď

Michal Pavelka

• Návštěvník
Re: Podpora Acer čteček v Gutsy Gibbon?
« Odpověď #1 kdy: 26 Října 2007, 08:55:04 »
Zdravím,já mám Acer Aspire 5110,presneji 5112WLMi a taky jsem řešil stejné dilema jako vy.Nakonec po přechodu jsem byl příjemně překvapen z toho, že čtečka karet fungovala automaticky.Ale zatím jsem podrobněji nezjkoumal webkameru.Takže u té si ještě nejsem jistý plnou funkčností. :) :) Takže Vám v podstatě nic nebrání :)

arg

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Listopadu 2007, 16:56:55 »
Mam stejny problem, nemohu rozchodit ctecku. Notes TM8102WLMI + 7.10. Podarilo se to nekomu? Diky.

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 10 Listopadu 2007, 22:15:43 »
Mam Aspire 3020 a uz od Edgy mi ctecka funguje. Tenkrat jsem ji musel zprovoznit podle navodu z fora, ale od te doby bezi nativne. Je to Texas Instruments. Pochybuju, ze do TM davaj jiny. Pouzivam teda jenom SDcka a jiny myslim ani nefungujou ;-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.