Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavenie spravania okien  (Přečteno 2699 krát)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Nastavenie spravania okien
« kdy: 19 Listopadu 2007, 20:06:00 »
Zdravim. Po neuspesnom osobnom hladani skusam o radu inych, ide o tento problem. Mal som nastavene gnome(nepamatam si ci to bolo standartne po instalacii) tak ze ak sa prekryvali dve okna musel som kliknut na oramovanie spodneho okna aby som ho dostal do popredia ak som klikal v okne ostavalo stale v pozadi co umoznovalo mat na vrchu jedno okno a do spodneho pisat. Toto som dajako zrusil a neviem najst kde sa to nastavuje. Nieje to funkcia compiz lebo to fungovalo aj pri vypnutom compiz-e.Vie to niekto?

P.s pri hladani(skusani) som nasiel ako jednoducho nastavit pozadie okien ak to nahodou niekto este nevie.
     Otvor si akekolvek okno nautilusu, menu upravit-pozadia a symboly-vzorky(farby) a jednoducho pretiahnut vzorku na pozadie okna.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Nastavenie spravania okien
« Odpověď #1 kdy: 19 Listopadu 2007, 20:34:48 »
Nuz tak som to spravil trochu obklukou. Pomocou tohto prispevku
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=16596.0
som to nastavil v compiz a funguje to aj po jeho vypnuti.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.