Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde nainstalovat OTTD  (Přečteno 2498 krát)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Nejde nainstalovat OTTD
« kdy: 09 Prosince 2007, 12:15:26 »
Ahoj všichni,
na windowsech jsem dlouho hrál hru OpenTTD, je i ve verzi pro linux, tak si ji chci nainstalovat, stáhl jsem ottd, a kvůli grafickým souboům taky TTDX verzi pro windows. jenže ten archív nelze rozbalit, vždy dostanu tuto chybu:

[attachment deleted by admin]
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Duffy

• Aktivní člen
  • *
Re: Nejde nainstalovat OTTD
« Odpověď #1 kdy: 09 Prosince 2007, 12:49:08 »
Přečti si až do konce druhej odstavec tý chybový hlášky ;). Btw podívej se jestli není v repozitářích :).
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #2 kdy: 09 Prosince 2007, 13:52:57 »
tak se správcem archivů to zase hlásí chybu tohoto tvaru: Při načítání archivu došlo k chybě, ve výstupu konzole je toto: [/home/firzen/Instalace/Nevyřešené/ttd-win-full.zip]
  End-of-central-directory signature not found.  Either this file is not
  a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive.  In the
  latter case the central directory and zipfile comment will be found on
  the last disk(s) of this archive.
zipinfo:  cannot find zipfile directory in one of /home/firzen/Instalace/Nevyřešené/ttd-win-full.zip or
          /home/firzen/Instalace/Nevyřešené/ttd-win-full.zip.zip, and cannot find /home/firzen/Instalace/Nevyřešené/ttd-win-full.zip.ZIP, period.

takže co s tim?
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 09 Prosince 2007, 14:12:23 »
Máš nainstalovaný balíček unzip?
A btw hacky v adresarich fakt moc nedoporučuju  :-\
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 09 Prosince 2007, 14:30:26 »
Chybová hláška mluví jasně - není to archiv, ale textový dokument, takže se to uzipovat bude těžko...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.