Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s webem (sekce Linux)  (Přečteno 1813 krát)

Čvachťák

• Návštěvník
Pomoc s webem (sekce Linux)
« kdy: 05 Ledna 2008, 14:37:10 »
Pokud by mi chtěl někdo pomoci s webem http://builder.wz.cz hlavně sekcí Linux a Ubuntu, ozvěte se mi prosím na e-mail cvachtak@email.cz. Zároveň budu rád, když se na stránky podíváte a ohodnotíte zde kvalitu sekce Linux a Ubuntu. Neberte to, prosím, jako reklamu, ale jako že chci vytvořit co nejlepší články o Ubuntu a Linuxu celkově a pomoci tak uživatelům, kteří podobně jako já nedávno opustili Windows a přešli na nejlepší distribuci Ubuntu.

fritzek

• Aktivní člen
  • *
Re: Pomoc s webem (sekce Linux)
« Odpověď #1 kdy: 08 Ledna 2008, 02:49:30 »
Tak jsem se na to podival a bohuzel musim konstatovat, ze tudy cesta asi nevede. Podobnych utrzkovitych, nemastnych, neslanych webu je plny internet. A pokud chces nekoho nalakat ke spolupraci, tak se ti to s timto webem asi nepodari. Nejde ani tak o vzhled, ale predevsim o obsah. Kouknul jsem se na odkaz BASH, kde hned v uvodu nabadas ctenare, ze by se mel nejdrive naucit Javu. Tak jsem klikl na Javu a byl jsem zdesen. Prijde mi to jako vytvor cloveka, ktery absolvoval dve hodiny kurzu Javy. Nehlede na to, ze z tveho vykladu by si nic neodnesl asi zadny zacatecnik(alespon nic uzitecneho), tak se mi zda, ze mas predevsim gulas v pojmech trida a instance a vubec v objektovem programovani. Sekce Linux a Ubuntu je na tom po fakticke a didakticke strance o neco malo lepe. Stejne ale plati, ze je to stale dokola to, co si muze kazdy najit jinde a v lepsi podobe.
Vzhledem k faktu, ze na tech strankach pises, ze chces vytvorit "profesionalni tym", tak si myslim, ze s touhle upoutavkou ti do toho nikdo nepujde. Predne musis mit nejakou vizi, jak by to melo vypadat. Tohle neni vize, ale po ste to same v bledemodrem.

Chtel jsi nazor, tak tady ho mas. Jestli se ti zda az moc uprimny, tak se omlouvam.

Edit: Tak jsem docetl sekci Java a musim na to rict jedine: Rychle to zlikviduj, nez se podle toho nekdo zacne ucit.
« Poslední změna: 08 Ledna 2008, 03:06:48 od fritzek »
P4 2.94GHz / 1024MB RAM / NVidia 6600 256MB / 80GB Seagate / DVB MSI Megasky / Leadtek Winfast 2000 / LENNY
NB Centrino Duo / 1024MB RAM / Intel 945GM / Intel wifi 3945ABG / Intel ethernet 100 VE

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.