Já bych reportoval, ale většina bugů, když na ně narazím je už někde řešená/nahlášená tady na foru (pulse-audio problémy, parkování hlavičky na disk) a nejsou ještě plně vyřešené viz fora kde se to řeší...
Nebo narazím na takové bugy, který oddělá systém (třeba mi normálně při použití fn klávesy a nastavení hlasitosti nebo tak vytuhnul systém/zamrzl, ani jádro nereagovalo). Ten bug má i kámoš a z toho vyplívá, že to má plno lidí a už to někdo určitě reportovat..
+ nemam ještě zaktualizováno a i když to zaktualizuju, tak se mi to nechce zkoušet, protože se bojim, že mi to zase zamrzne a budu muset restartovat... :-) a danou fičuru ani nepostrádám, takže se v tom hlouběji neangažuji.
(+ ani nevím při těchto fatálních chybách, jak zjistit v čem je problém a sesmolit report. Tak to nechávám na zkušenějších..)
- z toho vyplívá, že pro mě nejsou žádné vhodné bugy, které bych mohl reportovat = žádné jsem nenašel.
(blbé keci já vím, stydím se, ale pro sebe-oklamání a odlehčení mé hříšné duši mi to stačí) :-)