Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Leadtek WinFast TV 2000 XP [vyřešeno]  (Přečteno 2091 krát)

honorguard

• Host
Leadtek WinFast TV 2000 XP [vyřešeno]
« kdy: 03 Června 2008, 16:43:08 »
Ahoj všem,
v Linuxu se už pohybuju docela dlouho ale okolo HW, jsem naprosté střevo. Potřebuji vysvětliln jak rozchodit kartu co je v titulku. Ale ne po lopatě, nýbrž lopatou (což znamená opravdu pro blbečky). Nepiště mi sem prosím "zkus MythTV", ale radši "klikni na tohle, tam napiš tohle, to zjistíš takhle, takhle se to přehrává...", vážně tomu totiž vůbec nerozumím... Na wiki je toho bohužel minimum a to co tam je je pro mě ještě docela špatně srozumitelné.

Tahle karta je na kompu kámoše kterého jsem dokopal k přechodu, ale je zvyklý mít na pozadí puštěnou telku a dokud mu tam karta nepůjde tak prostě nepřejde.

Všem předem moc dík.
« Poslední změna: 06 Června 2008, 00:21:57 od honorguard »

Jiří Fiala ml.

• Návštěvník
Re: Leadtek WinFast TV 2000 XP
« Odpověď #1 kdy: 05 Června 2008, 15:51:21 »
Tak jako kam kliknout a tak Ti tu asi už z hlavy nepopíšu, ale v mém již prodaném komplu jsem tuto kartu měl. Na tomto fóru se to už řešilo 100% několikrát a mám pocit že i na wiki je návod...http://wiki.ubuntu.cz/Analogov%C3%A1%20TV zde jsou prográmky pro ovládání tebou udáváné TV karty. KArta nepotřebuje nic extra instalovat, drivery v ubu již jsou a funguje bez problémů.... TV time je asi v tomto nejpřehlednější... ovládání myší....
Notebook Fujitsu-Siemens Lifebook 6637 C series, CPU 1GHz, 512RAM, Intel i815, 120GB HDD, DVDRW LG, Ubuntu linux HH 8.04 WM Gnome

honorguard

• Host
Re: Leadtek WinFast TV 2000 XP [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 06 Června 2008, 00:24:21 »
(Hase promine) LOL,
právě se opět ukázalo jak moc se ještě musim učit psát do textového pole... na wiki jsem hledal, ale našel jsem jen špatně staré návody asi na tři karty.... jsem lama...
Moc díky

monsery

• Návštěvník
Leadtek WinFast TV 2000 XP
« Odpověď #3 kdy: 07 Června 2008, 08:30:59 »
Dobrý den,

tak mám tak trošku problém s výše uvedenou TV kartou, systém ji vůbec nedetekoval??, používám Ubuntu 8.04. Můžemi prosím někdo poradit co stím? Děkuju

Jiří Fiala ml.

• Návštěvník
Re: Leadtek WinFast TV 2000 XP
« Odpověď #4 kdy: 10 Června 2008, 15:01:45 »
Dobrý den,

tak mám tak trošku problém s výše uvedenou TV kartou, systém ji vůbec nedetekoval??, používám Ubuntu 8.04. Můžemi prosím někdo poradit co stím? Děkuju

zkus v terminálu napsat lspci  a dej sem výpis, měla by tam být vypsaná, pokud ne, zkontroluj, zda je dobre zasunuta v PCI patici přímo uvnitř PC. KAždopádně by mělo vše fungovat. Začni tím výpisem.
Notebook Fujitsu-Siemens Lifebook 6637 C series, CPU 1GHz, 512RAM, Intel i815, 120GB HDD, DVDRW LG, Ubuntu linux HH 8.04 WM Gnome

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.