Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Alfa 4 - Instalátor nejde v češtině [vyřešeno]  (Přečteno 3512 krát)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Alfa 4 - Instalátor nejde v češtině [vyřešeno]
« kdy: 20 Února 2008, 21:55:51 »
Když v kroku 2/8 instalace pomocí Desktop CD Alfa 4 zvolím češtinu, tak se nedostanu na další krok (zkoušel jsem čekat více jak půl hodiny a nic). Ostatní jazyky normálně fungují (zkoušel jsem angličtinu, němčinu, francouzštinu a řečtinu - všechno bez problémů).
Když spustím instalátor přes terminál, tak nic nevypíše. Stejný problém je i když v již nainstalovaném systému spustím instalátor. Zkoušel jsem i virtualizaci - stejný problém.

Zaznamenal někdo stejný problém?
« Poslední změna: 20 Února 2008, 23:14:29 od Vojtěch Trefný »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Alfa 4 - Instalátor nejde v češtině
« Odpověď #1 kdy: 20 Února 2008, 22:06:33 »
Jako obvykle si odpovím sám a omlátím si hlavou o zeď....

https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+bug/193329

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Re: Alfa 4 - Instalátor nejde v češtině [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 21 Února 2008, 08:23:34 »
Když v kroku 2/8 instalace pomocí Desktop CD Alfa 4 zvolím češtinu, tak se nedostanu na další krok (zkoušel jsem čekat více jak půl hodiny a nic). Ostatní jazyky normálně fungují (zkoušel jsem angličtinu, němčinu, francouzštinu a řečtinu - všechno bez problémů).
Když spustím instalátor přes terminál, tak nic nevypíše. Stejný problém je i když v již nainstalovaném systému spustím instalátor. Zkoušel jsem i virtualizaci - stejný problém.

Zaznamenal někdo stejný problém?

Stejný problém, psal jsem o tom zde:
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=19281.15

Sory, že tě cituji:

Citace
[rejp]Když si s tím někdo nedokáže poradit, tak pro něj alfa verze není to pravé...[/rejp]
A tohle myslím vážně - Nehrňte se všichni do alfa a beta verzí když Ubuntu opravdu velmi dobře nerozumíte!

nedalo mi to.  ;D

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Alfa 4 - Instalátor nejde v češtině [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 21 Února 2008, 08:41:59 »

Sory, že tě cituji:

[rejp]Když si s tím někdo nedokáže poradit, tak pro něj alfa verze není to pravé...[/rejp]
A tohle myslím vážně - Nehrňte se všichni do alfa a beta verzí když Ubuntu opravdu velmi dobře nerozumíte!

nedalo mi to.  ;D

Já si věděl rady, já jen chtěl potvrzení, abych mohl poslat bugreport (ale byl jsem předběhnut a ještě navíc jsem nehledal...). ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.