Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: iPod na Ubuntu 7.10  (Přečteno 3164 krát)

mariangru

• Aktivní člen
  • *
iPod na Ubuntu 7.10
« kdy: 06 Ledna 2008, 20:22:51 »
Ahoj
chtěl jsem synchronizovat můj iPod s Amarokem na Ubuntu 7.10 ale se mi to nepodařilo. Píše. že: Media Device: No mounted iPod found. Nějaké nápady co s tím.
Díky za pomoc
Ubuntu Studio 12.10. HP ProBook4510s

menganito

• Závislák
Re: iPod na Ubuntu 7.10
« Odpověď #1 kdy: 06 Ledna 2008, 21:57:53 »
Na iPod používam prográmek gtkpod (je v repozitároch) a som s ním vrcholne spokojný.
V Amaroku si to najprv musíš ponastavovať - zadať mu, kam sa mountuje tvoj iPod. väčšinou to býva /media/IPOD ale môže to byť iné, takže na to by som sa zameral.

Joenas

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 27 Února 2008, 18:26:22 »
Ahoj, rád bych po přechod na Ubuntu rozchodil můj ipod 4G s clickwheelem. Jako první jsem zkusil gtkpod, ten ale první zahlásí (ipod už je namountovanej), že nemůže najít itunesDb.ext, tudíž toto nepoužije. dám ok, začne to hashovat skladby na NewIpod, pak vyskočí hláška že nebude zobrazovat nějaké duplicitní skladby v Songlistu. Po dokončení hashovaní se ale gtkpod ukončí(spadne) aniž by počkal na jakoukoli mou akci. Reinst nepomohl. Poraďte co s tím a nebo poraďte srovnatelný soft na synchro (hlavně extrakci hudby z ipodu) ipodu s počítačem. Děkuji. Joenas

menganito

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 27 Února 2008, 18:35:24 »
Skúsil by som vymazať kudbu z iPodu a opäť spustiť gtkpod a v nastaveniach gtkpodu skontrolovať, či má správne určný bod pripojenia iPodu.

Joenas

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 27 Února 2008, 19:37:25 »
pokud je "kudba" hudba, pak to je to co nemohu, jelikož chci veškerou mou hudbu dostat na hardisk...

menganito

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 27 Února 2008, 19:56:06 »
JJ je to hudba, sorry, musím sa naučiť písať ako človek :(
Hudbu z neho dostaneš aj normálne, nachádza sa v /(cesta k iPodu)/.ipod_control/itunes/music/ (skúšaj aj iné variácie, nie som si istý veľkými písmenami). Hudba tam je uložená v množstve adresárov s nelogickými názvami, ale má v poriadku ID3 tagy takže ak skopíruješ na disk a naimportuješ všetku do amaroku/rockboxu/exaile/čohokoľvek čo používaš budú sa informácie zobrazovať správne.

dumi

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 28 Února 2008, 08:03:27 »
skúste spustiť gtkpod z terminálu, určite pri páde vypíše nejakú chybovú hlášku.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.