Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: grafy openoffice  (Přečteno 3123 krát)

Mr Shaman

• Aktivní člen
  • *
grafy openoffice
« kdy: 11 Března 2008, 14:29:22 »
nevite nekdo, jestli openoffice umi delat grafy do semilogaritmickych a do polarnich souradnic??? patral jsem po tom a nic jsem nesehnal a protokol porad neni hotovej...  :'(

pokud jo, poradte prosim, jak a kde se to nastavuje...

Mr Shaman

• Aktivní člen
  • *
Re: grafy openoffice
« Odpověď #1 kdy: 11 Března 2008, 15:23:06 »
omg zalozil jsem spatny tema...  :-\

protoze potrebuju hlavne sestrojit ty grafy a je mi celkem jedno v cem, zjistil jsem, ze KmPlot umi polarni souradnice, ale co jsem z helpu zatim tak nejak pocgopil, tak mi vykresli graf, pokud mu zadam matematickej predpis, takze kdyz mam namereny hodnoty a potrebuju je tam nasazet, taak to je pro mne k nicemu...  ???

Mr Shaman

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 11 Března 2008, 16:11:51 »
Tak pul problemu jsem pro matematicko-fyzikalni silence jako jsem ja uz vyresil.

Podarilo se mi udelat graf v openoffice s polarnima souradnicema, staci zadat vlozit -> objekt -> graf

zvolte typ grafu -> sit

rozsah dat jsem mel z tabulky a jelikoz jsem jedny hodnoty mel velikosti uhlu, ktere jsem potreboval mit jako soucast site musel jsem zadat -> Prvni sloupec jako popisek

a vuala graf byl na svete... vecer k tomu poslu jeste vic podrobnosti, ale ted uz musim letet na anglinu...

jeste prijit na to semilogaritmicky meritko...  :-\

Krysař

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 12 Března 2008, 10:52:41 »

jeste prijit na to semilogaritmicky meritko...  :-\

neni zadny problem  ;D  v grafu dvojklik na osu Y a na karte "meritko" zaskrtnout "logaritmicke meritko".
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.