Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vytazenie procesora  (Přečteno 2721 krát)

smowky

• Návštěvník
vytazenie procesora
« kdy: 14 Května 2008, 22:30:47 »
no mam taky problem dnes som nainst. ubuntu 8.06 HH  a pri sputenej hudbe, firefoxe a pidgine mam vytazenie procesora 80-90 percent  mam AMD athlon XP 2500 1800mhz + 1500MB ram + ati radeon 9600
only Ubuntu HH

Mescaline, it's the only way to fly....

kalfar

• Aktivní člen
  • *
Re: vytazenie procesora
« Odpověď #1 kdy: 14 Května 2008, 23:53:38 »
Obvyklá odpověď: za enormní vytížení může nejspíš Flash na webových stránkách, zkus najet na stránku bez flashe nebo nainstalovat flashblock a mělo by to spadnout.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

MatusZ

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Května 2008, 18:33:37 »
skus aj monitor systemu...tam hned objavys vynnika
System- Sprava - Monitor systemu

smowky

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Května 2008, 20:40:21 »
no to nebude tim, to je jeden z tich prblemov ako ma dost uzivatelov ATI graifkych, napr. ked rolujem tak mi to dost seka a tak zistim co mi najviac tazi proc. tka to je firefox, Xorg a  totem
only Ubuntu HH

Mescaline, it's the only way to fly....

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 16 Května 2008, 14:22:09 »
no to nebude tim, to je jeden z tich prblemov ako ma dost uzivatelov ATI graifkych, napr. ked rolujem tak mi to dost seka a tak zistim co mi najviac tazi proc. tka to je firefox, Xorg a  totem

Já mám dvě Ati grafiky a při použití otevřených ovladačů a vypnutém compizu žádné trhání nepozoruji. Procesor to vytíží, ale na tom bych neviděl nic nenormálního.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.