Chtel bych se zeptat, zda nemate nekdo nejakou zkusenost s instalaci ATI 3850 do Ubuntu HH.
Nainstaloval jsme si posledni Alpha, plne aktualizoval. Velmi se mi libi, funguje velmi dobre a svizne. Mam jen problem s ATI ovladaci. Na predchozi verzi 7.10 vse fungovalo OK.
V podstate jsem zkousel dve varinaty instalace. Prvni mi nabidlo Ubuntu samo hned po instalaci, zda chci pouzit nesvobodne ovladace ATI. Dal jsem ano restartoval a konec. System pri nabihani do X nekolikrat problikne a pak totalne vytuhne. Nelze prepnout do konzole, nefunguje CTRL+ALT+DEL, proste nic. Tak jsem stahnul posledni ovladace ze stranek ATI, nainstaloval pouzil i tento navod
http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu a stalo se uplne to same. Tak jsem vratil zpet puvodni defaultni xorg.conf, ktery jsem si zalohoval a jake bylo me prekvapeni, kdyz se mi sice objevila logovaci obrazovka, ale po zadani hesla mi zharla zvuk cela obrazovka nahodila bilou barvu a kurzor od mysi a konec. Tentokrat system sice funguje (reaguje na restart X i jine klavesove zkratky), ale nic nevidim. Neporadite mi nekdo co jeste vyzkouset? Nemate nekdo zkusenosti s ATI 3850? Jinak mam C2D a MB ASUS s P35 chipsetem.