Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: p7zip_4.57 s GUI ?! [vyřešeno]  (Přečteno 1432 krát)

wackazzz

• Návštěvník
p7zip_4.57 s GUI ?! [vyřešeno]
« kdy: 24 Března 2008, 16:46:29 »
http://www.7-zip.org/cs/  je tento softik take s GUI pro ubuntu 7.10 ?Pokud je to ten primo na webu,tak jak ho nainstaluji? Dekuji za predem za pomoc :)
« Poslední změna: 25 Března 2008, 12:46:28 od wackazzz »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: p7zip_4.57 s GUI ?!
« Odpověď #1 kdy: 24 Března 2008, 18:14:31 »
V 7.10 není, ale pokud chcete GUI, tak stačí použít klasického Správce archivů, který instalací p7zip získá podporu tohoto formátu ;).

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #2 kdy: 24 Března 2008, 18:48:32 »
Nevím o tom, že by zatím existoval GUI přímo od 7-zip, ale určitě najdeš nějaká GUI od 3rd party vývojářů a také je 7-zip integrován do jiných programů. V KDE je to například Ark, který je slušně integrován do systémů. Já nejčastěji používám souborový manažer Krusader, který 7-zip také umí. Jak je to s programy v GNOME bohužel netuším.
Kubuntu forever :-)

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
« Odpověď #3 kdy: 24 Března 2008, 21:36:17 »
Linux má narozdíl od Windows tu geniální vlastnost, že stačí nainstalovat podporu pro nějaký formát a pak s tím formátem najednou umí pracovat plno programů, v tomto případě např. Krusader, Správce archivů,...
Mám s tím praktickou zkušenost, když jsem se snažil rozbalit něco v 7z. Na Linuxu stačilo v Synaticu vyhledat 7z a nainstalovat a potom rozbalit třeba v Krusaderu. Na Windows jsem se snažil marně nainstalovat plugin pro TC a potom jsem musel vyzkoušet 3 různé programy, než jsem našel ten, který pracoval tak, jak jsem potřeboval.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.