Zdravím všechny zainteresované.
Jdu s nekonkrétním návrhem přerozdělení kategorií na našem fóru Ubuntu. Mám namysli třeba sekci Centrála pro hraní. Proč nevytvořit samostatná podfóra pro hry, jejichž tituly (případně témata, např. crossover, wine) se často opakují?
To samé pro Podporu pro pracovní prostředí. Proč se míchají témata pro Gnome, KDE, KDE4, Xfce? Pokud budu hledat nějaké informace, nebude mě jako uživatele KDE zajímat, kdo co řešil ohledně Gnome nebo Xfce. Řekl bych, že by to mohlo pomoci zpřehlednění jednotlivých okruhů témat.
Nebo například Pomoc s hardwarem. Když budu mít problémy s hardwarem, obrátím se sem. Co když mám ale problém na laptopu? Mám se přesunout na fórum Podpory přenosných počítačů? I když se jedná o problém s hardwarem?
Fórum Návody, tipy, triky. Nekryje se tak trošku s wiki? S jediným rozdílem. Témata přicházejí a odcházejí. Ta, která už jsou starší, zůstavají zapomenuta někde vzadu. Tudíž je to taková trochu zbytečná práce. Skladiště toho, co "by se mohlo někdy hodit". Pravidelně ho sledují jistě lidé, kteří pravidelně sledují celé toto fórum. Tací lidé ale většinou takové návody nepotřebují. Ostatní nevědí.
Vím, že místy malinko přeháním, jen bych rád rozvířil diskuzi na toto téma.