Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Obnova dat z EXT3  (Přečteno 2213 krát)

premet

• Host
Obnova dat z EXT3
« kdy: 31 Března 2008, 18:10:35 »
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s obnovou dat ze souborového systému EXT3 ?? Teda pokud to jde, jelikož někde čtu, že nejde a pak sem zas viděl, že jde a vůbec nevím jak nebo pomocí čeho by se to dalo obnovit ať jsem googlil jak sem googlil  ??? . Přes týden sem si tady stahoval seriál a dnes sem chtěl smazat něco a omylem sem měl označenou i složku s filmy a jen koukám jak se mi mažou ty co chci tak sem to rychle zastavil. Asi bych se měl odnaučit mazat přes SHIFT a bude míň problémů  ;D.

menganito

• Závislák
Re: Obnova dat z EXT3
« Odpověď #1 kdy: 31 Března 2008, 18:24:20 »
Z ext 3 to nijakou ľahkou cestou neobnovíš, kedysi som to tiež hľadal, ale po týždi googlenia som to vzdal, je to vlastnosť FS že maže dôkladnejšie ako NTFS (it's not a bug, it's a feature)

EDIT:
Objavil som toto, možno to bude stáť za pokus, prípadne v diskusii k tomu článku sú nejaké ďalšie nápady.
« Poslední změna: 31 Března 2008, 19:57:34 od menganito »

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
« Odpověď #2 kdy: 31 Března 2008, 20:31:43 »
nedavno jsem cetl navod jak na to
tady

Pavelp

• Host
« Odpověď #3 kdy: 31 Března 2008, 21:05:11 »
Trosku obtizne pouzitelne, soudim.
*------------------------------------------------
Download

There is no download yet. Please email me at «ext3grep-request âţ alinoe.com» and I'll send you the source code. Write something nice :) (seriously, (nearly) empty mails are rejected by my firewall).

premet

• Host
« Odpověď #4 kdy: 31 Března 2008, 21:17:34 »
Na to sem koukal taky a vypadá to celkem dost složitě a navíc to tam není ke stažení :). Asi se smířím s tím, že si to budu muset znova postahovat :(.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.