Takze po spojazdneni vsetkych klucovych repozitarov funguje opat aj Flash aj Java, java-plugin neviem na com by som mal vyskusat, v prehliadaci to prakticky ani nevyuzijem. Som pomerne nadseny, dufam ze to nerozoseru najblizsimi updatmi. Tak teda, 64bit platforma se vsim vsudy sa mi podarila zpojazdnit na Gentoo tak pred 2 rokmi, to som vtedy absolvoval cca 2 tyzdenny obnovovaci kurz anglictiny, luskanie zvacsa gentoo anglickych for, par hadok a asi tak 2 mesiace skumania a samostudia... Do slaka to je dnes tak lahke, ze to spojazdnim za par minut? Ten Linux uz nie je to, co byval, straca to caro objavovania
Este skusim to Wine, hry nejak na GNU/Linuxe neparim, ale kvoli rodine aspon skusim spojazdnit produkty od macromedie najnovsie Adobe, ale verzie 8, tie mi slapali v SUSE na jednotku...
pozn.:
Aby som nezabudol, pri prvom bootovani po instalacii mozu nastat pre newbies problemy ak su Hard disky na roznych rozhraniach, ako to mam ja. Nastavenia v BIOS-e nemusia byt urcujuce, kedze podla vsetkeho HH priradi status 1. disku podla svojich pravidiel. Staci citat napovedu ku klavesam v grube v odstrasujucom textovom rozhrani a zeditovat nespravny udaj na spravny. Grub nepouziva oznacenie diskov sda alebo pod. ale hd, to aby vas nemylilo, a ako uz iste viete prvy disk je 0 a prvy oddiel tiez 0. Inak vpohode instalujte grub do MBR. Prva particia prveho disku je (hd0,0), ja tam mam obstarozne XP :-)