Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Není kam spěchat  (Přečteno 13442 krát)

Enigma

• Aktivní člen
  • *
Re: Není kam spěchat
« Odpověď #25 kdy: 07 Dubna 2008, 14:54:59 »
Prvně začnu počítačem: Jedná se o laptop FSC Amilo Pro V2060, CPU Intel Pentium M 1,7 GHz, 1,5 GB RAM, Chipset Intel GMA915 s integrovanou grafikou, HDD 60 GB SATA + WD My Book 500 GB.
Nové jádro 2.6.24-15-generic nebude v pořádku. Přestala fungovat práce s baterií, hospodaření s výkonem procesoru a přestalo fungovat připojení sítě přes LAN, zatímco na jádře 2.6.24-12-generic zmíněné věci fungují správně.
Radím tedy všem uživatelům, nevyhazovat zbrkle stará jádra, vždy ponechat aspoň jedno minulé, které bezpečně fungovalo, ať se můžete nastartovat do funkčního systému.

Enigma

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #26 kdy: 08 Dubna 2008, 11:03:41 »
Dnes se mi přes update stáhla opravená verze jádra, takže to, o čem jsem psal, že nefunguje, už jde. Zřejmě to byla nepodařená kompilace. Chtělo by to ale, aby takovéto problémy byly zachyceny dřív než se vůbec pustí kompilace do světa.

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #27 kdy: 08 Dubna 2008, 11:41:17 »
Nezapomínejte, že je to stále beta - pořád ve vývoji, pořád se něco mění a aktualizuje. Možná, že už to tady padlo, ale pro rozhodování, jestli nainstalovat betu by mělo platit asi pravidlo:
a) vše mi chodí OK na staré verzi => počkat na final release nebo i o měsíc déle
b) většina věcí funguje, drobné problémi s vychytávkami => spíše počkat na final release
c) skoro nic mi nefunguje => šup tam s betou, zde nelze nic zkazit
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #28 kdy: 08 Dubna 2008, 21:51:21 »
Chtělo by to ale, aby takovéto problémy byly zachyceny dřív než se vůbec pustí kompilace do světa.
Nemělo by se to dít, ale to je právě to, o čem mluvím v prvním příspěvku -- je to betaverze, chyby prostě jsou a musíte s nimi počítat...

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
« Odpověď #29 kdy: 09 Dubna 2008, 14:26:23 »
Taky s nima počítám :D
Páč jsem byl z WXP, že tam pořád něco musím opravovat a ladit, a tady to najednou všecko šlape jak má, a já musím pracovat, páč se nemám na co vymluvit ;D :D
Od toho jsou beta verze. :D
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #30 kdy: 23 Dubna 2008, 19:48:55 »
Tak teď už tedy spěchat můžete :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.