Dobrý den,
rád bych vás požádal o pomoc s problémem s internetem, který je nyní velmi pomalý a některé stránky se vůbec nezobrazí. Za všechny jmenujme například: youtube.com (vybral jsem ho, protože je nejznámější), kde sice načte titulek, ale i po pěti minutách (!) vidím jen prázdnou stránku, ostatní stránky jdou velmi pomalu - hodně se jich třeba načte, ale pořád mi FF ukazuje, že čeká na ten server a stále se otáči ta ikonka u tabů. Je mi divné, že některé stránky jdou a jiné ne - třeba forum.ubuntu.cz jde pěkně, ale například wiki.ubuntu.cz mi nešla skoro vůbec a teď jde velmi pomalu.
Zatím jsem vyloučil problémy na straně webu a poskytovatele, protože počítač na stejné LANce stránky zobrazí správně a rychle. Podobně je na tom můj počítač, který když najede do Win, tak šlape pěkně.
Co se týká současného nastavení tak mám nastaveno asi všechno ve výchozím nastavení po instalaci. Mám zaplý cestovatelský mód a nastavenou DNSku (o který nevím, jestli je správně, protože jsem ji nenastavoval) Ve windows moje síťové nastavení bylo následující - myslím, že tam mám zaškrtnuto přidělovat IP automaticky, DHCP automaticky apod. nic tam nemám vyplněno.
Děkuji za každou odpověď