Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: OO writer a stw šablony  (Přečteno 1456 krát)

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
OO writer a stw šablony
« kdy: 05 Května 2008, 13:53:55 »
ahoj, chtěl jsem v open office writer vytvořit něco jako životopis, ovšem zjistil jsem, že průvodce není (jako třeba v ms office) obsažen... google mi poradil nějakou stránku se šablonama .stw, takže jsem si stahl "zivotopis_strukturovany.stw", spustil a jakoby v záhlaví byl napsanej návod na používání a v něm, že osobní údaje se čtou z "nástroje - volby - údaje", nebo tak někde...
tak jsem si tohle nastavení otevřel, údaje tam zadal, OO spadlo a od té doby nemůžu žádný .stw otevřít... co je ale horší, tak ani .odt...
u dokumentů .doc funguje normálně...
neví někdo, co s tím?

edit: takže ještě jinak... když chci vyrobit nový textový dokument, OO funguje, dokud nezmáčknu mezerník... pak se zavře a sdělí mi, že následující dokumenty budou obnoveny...
wtf...  ;D

edit2: takže nejen writer, ale celej open office se stal háklivým na mezerník...  :D  :-\
no, jdu asi reinstalovat...  :(
« Poslední změna: 05 Května 2008, 14:22:53 od brumla.cz »
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

menganito

• Závislák
Re: OO writer a stw šablony
« Odpověď #1 kdy: 05 Května 2008, 20:39:17 »
Najprv zmaž jeho konfiguračné súbory v home (budú skryté), potom ak to nepomôže preinštaluj

Ako šablónu ti ľudne dám môj životopis :D (ak nebudeš odkukávať vymyslené skúsenosti :D )

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 05 Května 2008, 20:47:16 »
stačí smazat ty skryté soubory, jak píše menganito. něco podobného jsem měl po jednom vyfičurovaném docu - udělala se smyčka z obnovování a havarování... radost pohledět

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #3 kdy: 05 Května 2008, 21:14:59 »
aha, no škoda... já vlezl do synapticu a všechno, co obsahovalo open office, jsem zaškrtl přeinstalovat...
a funguje to... teda ještě jsem neměl odvahu otevřít tu šablonu, protože jsem nejdřív potřeboval udělat úkoly, tak uvidime no...  ;)
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.