Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zvuk na internetu  (Přečteno 2314 krát)

Vd11Ubuntu

• Návštěvník
Zvuk na internetu
« kdy: 13 Září 2009, 12:52:08 »
Dobrý den,měj bych na vás prosbu nainstaloval jsem si Ubuntu 9.4 Jauty Jackope na PC (Jsem už pokročilí uživatel)a nejde mi zvuk ve videích na internetu všechny kodeky apod.mám nainstalované pořád na to nemohu přijít ???.Předem děkuji za odpověď :)

NoWin

• Host
Re: Zvuk na internetu
« Odpověď #1 kdy: 13 Září 2009, 12:56:11 »
Dobrý den,měj bych na vás prosbu nainstaloval jsem si Ubuntu 9.4 Jauty Jackope na PC (Jsem už pokročilí uživatel)a nejde mi zvuk ve videích na internetu všechny kodeky apod.mám nainstalované pořád na to nemohu přijít ???.Předem děkuji za odpověď :)
Pokud už jseš pokročilej, hledej tady na fóru, nebo googluj, řešení Tvýho problému na 99% najdeš ;)

Vd11Ubuntu

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Září 2009, 14:03:43 »
JJ....Zkusím se zeptat strýčka Googla

Vd11Ubuntu

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Září 2009, 14:28:34 »
Hmmm....hledal jsem ale nic jsem nenašel jednou svitla šance neměl jsem nainstalovaný "libflashsupport" tak jsem ho doinstaloval přes správce balíčků Synaptic ale to taky nepomohlo problém stále trvá >:(  a Wokna se mi už instalovat nechce .

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 13 Září 2009, 15:00:30 »
Hmmm....hledal jsem ale nic jsem nenašel jednou svitla šance neměl jsem nainstalovaný "libflashsupport" tak jsem ho doinstaloval přes správce balíčků Synaptic ale to taky nepomohlo problém stále trvá >:(  a Wokna se mi už instalovat nechce .
Ptal ses blbě: http://www.google.cz/search?q=jaunty+flash+no+sound

Vd11Ubuntu

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 13 Září 2009, 16:09:01 »
Nenašel jsem žádnou stránku kde by byla odpověď na můj problém,jen dohady

NoWin

• Host
« Odpověď #6 kdy: 14 Září 2009, 12:18:09 »
Nenašel jsem žádnou stránku kde by byla odpověď na můj problém,jen dohady
A co ten třetí link?
Kód: [Vybrat]
» No Sound in Firefox in Jaunty — SOLVED! // Clara Raubertas ...
 - [ Přeložit tuto stránku ]
26 Apr 2009 ... I upgraded to the new Ubuntu, Jaunty Jackalope, on the day it came out. ... to load Firefox and discover an even worse fate — no sound in anything Flash-based! ... 4 Comments to “No Sound in Firefox in Jaunty — SOLVED! ...
clararaubertas.net/blog/no-sound-in-firefox-in-jaunty-solved/ - Archiv - Podobné -
Tam se píše, že si máš na stránkách Adobe stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi Flash Playeru (je tam .deb balík)

Vd11Ubuntu

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 14 Září 2009, 21:56:04 »
Tenhle Flash už jsem měl dávno nainstalovaný

jadd

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 14 Září 2009, 22:42:39 »
A v Systém -> Volby -> Zvuk , jde tam ?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.