Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ekiga - funguje zkušební hovor, ne však již hovor ekiga-ekiga  (Přečteno 2098 krát)

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
Prosímvás, už si nevím rady, ponastavoval jsem zvukové nastavení, dokonce bych řekl že i nastavení ekigy je v pořádku na obou počítačích, na obou počítačích funguje i zkušební hovor 500@ekiga.net, jen jedinou chybičku to telefonování má, a sice že se navzájem neslyšíme. Nenapadá vás, kam bych se měl ještě podívat a kde zkontorolovat nastavení, nebo na co si dát pozor?
Co jsem kde viděl za řešení ekigy, povětšinou to končilo tím, že fungující zkušební hovor je ten kýžený výsledek, nicméně mě už to nebaví poslouchat ty anglické kecy a posléze sám sebe, rád bych volal i lidem...
Xubuntu 12.04

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Ekiga - funguje zkušební hovor, ne však již hovor ekiga-ekiga
« Odpověď #1 kdy: 11 Června 2008, 23:54:05 »
Pošlete mi soukromou zprávou sip (prostě kontakt) a můžeme si zkusit zavolat - jestli bude problém i tak ;) (pak by se hodil ještě jabber nebo icq pro paralelní dorozumívání)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 11 Června 2008, 23:58:39 »
no pokusil jsem se ji poslat, jabber mam snad vidět v profilu tadyhle pod obrázkem tý holky...
Xubuntu 12.04

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 12 Června 2008, 01:52:01 »
no pokusil jsem se ji poslat, jabber mam snad vidět v profilu tadyhle pod obrázkem tý holky...

Přišla, ale teď už asi neni vhodná doba :P Tak jestli se potkáme na jabberu, tak to můžem zkusit :)
To s tim profilem mi vůbec nedošlo 8) :D
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 12 Června 2008, 23:54:24 »
Po dnešních zkouškách s 3m9d mi na jednom z počítačů (A) vyskočila při příjmu hovoru hláška
Citace
Nemohu otevřít zvukový kanál pro příjem zvuku

Při pokusu přehrávat zvuk zvukovou kartou pro příjem zvuku došlo k chybě. Zkontrolujte prosím, že vaše zvuková karta se nepoužívá a váš ovladač podporuje full duplex.
Příjem zvuku byl zakázán.
Jinak tento počítač (B) si (i když v zhoršené kvalitě) byl schopen zavolat s 3m9d.
Pokud vás někoho napadá, v čem by mohla být chyba, vítám jakékoli nápady.
Xubuntu 12.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.