Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: porad pada epiphany  (Přečteno 1173 krát)

Martin

• Aktivní člen
  • *
porad pada epiphany
« kdy: 14 Června 2008, 10:36:40 »
ahoj, zacal jsem pouzivat browser epiphany, jelikoz je mnohem rychlejsi nez firefox 3.0 (na mem stroji to je opravdu znat). akorat je problem, ze kdykoliv se objevi flash animace, tak temer pokazde spadne :-( specielne weby jako stream.cz ci youtube.com ...
je tomu tak i u vas, ci mam zase neco spatne?  :-[
-[ AMD Athlon 1GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon 7000 32MB, WD 200GB, WD 30GB - Xubuntu 8.04 Hardy Heron ]-

JohnyN

• Host
Re: porad pada epiphany
« Odpověď #1 kdy: 14 Června 2008, 10:58:05 »
Zdravím, mám podobné problémy s FF 2.0.0.14 na Mandrive. Myslím, že je to chyba poslednej verzie flashu.. skúste si nainštalovať FF2 (je aj v repo), prip. Operu. Do FF existuje aj addon FlashBlock, kt. spustí flash len tam, kde to chcete  ;)

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 14 Června 2008, 12:11:12 »
je to tak. mam FF2 a youtube i stream beha v pohode. ale jak uz nekolikrat probehlo na foru, od verze myslim 2.0.0.11 je to horsi a horsi. Driv mi FF nespadl jak byl rok dlouhej a ted tak jednou do tydne (tipnul bych flash nebo javascript). epiphany je postavené na gecku, ze? tak to asi bude to same.
zkuste si stahnout z repozitaru jinou verzi flashe, popr. nejaky plugin primo do prohlizece

JohnyN

• Host
« Odpověď #3 kdy: 14 Června 2008, 12:16:28 »
zkuste si stahnout z repozitaru jinou verzi flashe, popr. nejaky plugin primo do prohlizece

V repozitároch flash nie je, je tam iba skript, kt. stiahne a nainštaluje zo stránok Adobe najnovší flash. Skôr by som vám poradil vyskúšať Gnash.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.