Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vrácení dat  (Přečteno 2465 krát)

oli_2

• Návštěvník
vrácení dat
« kdy: 30 Června 2008, 01:00:04 »
zdravim všechny.rád bych se zeptal,jestli lze nahrát soubový systém NTFS jinym způsobem než formátem discu.při reinstalaci os jsem jakymsi nedopatřenim NTFS smazal z oddílu kterej sem mazat nechtěl :o ??? našel sem sice nějaký programy,který umí z takovýho oddílu data vytahnout ovšem zatim všechny to dělají pouze po souborech,takže krom pár faktur a obrázků nedam nic kloudnýho dohromady.prosil bych teda radu jak nahrát NTFS bez formátu discu nebo nějaký program,který obnovujěkujie celé složky.d

existpierre

• Host
Re: vrácení dat
« Odpověď #1 kdy: 30 Června 2008, 04:18:51 »
ja som raz nechtiac spojil  3 particie dokopy. Swap, ext3 a ntfs ...zachranil ma nastroj testdisk. Je v repozitaroch
« Poslední změna: 30 Června 2008, 04:20:44 od existpierre »

oli_2

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Července 2008, 18:49:18 »
tak stracená data sem si dal dohromady díky programu R-studio 3,ovšem problémy neskončily.při instalaci systému sem dal formát disku a po instalaci mi to dalo vybrat mezi dvěma systémy.ví někdo jak je možný že i přes formát na disku zustane starý lečn nefunkční systém??? já už sem z toho uplně pitomej.nevim proč,ale ten počítač si dělá co chce a né to co by měl nebo co po něm chi já >:( ??? ??? ???

luisah

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Července 2008, 18:55:55 »
Instaloval jsi Ubuntu? Jeslit ano, spusť terminál (Aplikace - Příslušenství - Terminál)
Zadej příkaz sudo fdisk -l
Tam se ti zobrazí jak máš disk rozdělen a co kde je. (kdyžtak hoď výpis sem)

oli_2

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 02 Července 2008, 19:11:15 »
ne instaloval sem XP a před tim sem tam měl taky XP

oli_2

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 02 Července 2008, 19:46:01 »
mam 250ku  sata disk rozdělenej na dva oddíly. C: 40GB , D: 200GB . oba sou NTFS,oba byly před instalací zformátovaný

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.